Welkom op de website van Foto Video Smits, dè specialist op het gebied van Beeld en Geluid met de laagste winkelprijzen*) van Nederland!


Op deze site kunt u kennis maken met de winkel, het assortiment en kunt u shoppen in de vernieuwde Webshop


De Webshop van Smits bevat een kleine greep uit het enorme assortiment aan altijd scherp geprijsde artikelen.
Indien u het door u gezochte artikel niet kunt vinden en u wilt daar toch meer over weten, dan kunt u de Smitsmedewerkers hierover raadplegen op de volgende manieren:

 

- langskomen in de winkel. De verkoopadviseurs kunnen u het best van dienst zijn in de winkel aan de Steenstraat 46a te Arnhem. Hier kunnen zij u uitstekend informeren en u laten kijken, luisteren, voelen en vergelijken.
- Als langskomen voor u niet mogelijk is, dan kunt u Smits ook bereiken via het algemene telefoonnummer 0900-2020674 (45 ct. per gesprek) of
- per e-mail: info@smitsarnhem.nl.

Houdt u wel rekening met de openingstijden, zie linksonder in de hoek.


Met vriendelijke groet,

Het Smitsteam.


*)Foto Video Smits koopt alle producten rechtstreeks bij Nederlandse importeurs & inkooporganisaties, dus niet uit het buitenland, via tussenhandel of andere kanalen. Door echter slim in te kopen en lage marges te hanteren, kunnen zij u toch de laagste prijs bieden met behoud van perfecte service en garantie. Het kan echter voorkomen dat Smits niet altijd de goedkoopste is. Laat het hen direct weten, de verkoopmedewerkers proberen dan een aanbieding te maken met betere prijs en/of garantie- cq. leveringsvoorwaarden.

Bij Smits is alles bespreekbaar, kortom: kom langs, bel of mail voor de laagste prijs met de beste service en garantie!