Samyang 14mm T3.1 VDSLR Canon

€ 499,00
Ophalen in winkel

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

  • Brandpunt afstand: 14mm
  • Maximaal diafragma: F/3.1
  • Minimaal diafragma: F/22
  • Objectiefconstructie: 14 elementen in 10 groepen
  • Kortste scherpstelafstand: 28 cm
  • Diafragma bladen: 6
  • Gewicht: 638 gram

Meer informatie

De Samyang 14mm T/3.1 ED AS IF UMC Canon VDSLR is opgebouwd uit 14 elementen die gegroepeerd zijn in 10 groepen. De lens heeft één aspherisch glasgedeelte en één hybdride aspherisch glasgedeelte, deze lensgedeeltes zorgen tevens voor minder chromatische abberatie. In de volledig geopende stand, produceert de lens hoge resolutie en contrast in het midden van de lens en rond de omtrek. De tulpvormige zonnekap en de UMC (Ultra Multi Coating) onderdrukken flares en ghosting.

 

Over Samyang

Samyang is in 1972 opgericht in Korea. Samyang produceert en ontwikkeld een breed scala aan hoogwaardige optische producten. Ze produceren optische glazen, industrie optica, kijkers, objectieven en filters van de hoogste kwaliteit.

Meer dan 10 jaar geleden begon het bedrijf zich te specialiseren in de productie van lenzen en foto accessoires. Nadat ze hun eigen merk vrijgaven, veroverde ze als snel de westerse markt. Samyang produceert hoogwaardige manuele lenzen met montagesystemen compatibel met fotocamera's van alle grote merken. De basis productgroepen van Samyang omvatten groothoeklenzen, telelenzen, cameralenzen en VDSLR lenzen voor cinecamera's.

Dynamische ontwikkeling en de toenemende concurrentiekracht van Samyang komen voort uit eerlijk werk, het gebruik van moderne technologieën, professioneel vakmanschap en de communicatie met klanten. Dit zijn onschatbare bronnen van inspiratie die Samyang vormen naar wat ze zijn.

Specificaties

General

Merk Samyang
EAN 8809298883041

Kenmerken

Soort fisheye
DX/FX FX
Auto/Man. focus Manuelfocus
Brandpuntsafstand 14mm
Diafragma F/3.1
Type vatting Canon Ef