48CX

LG
48CX

  • 48, 55, 65 en 77inch
  • HDMI 2.1
  • A9 Gen 3 processor

Productbeschrijving

Details

De C-serie is de populairste serie van LG en zo is dit jaar de CX-serie natuurlijk ook weer van de partij. Dit model beschikt over dezelfde functies als alle andere topmodellen, maar heeft een iets minder bijzonder design. Wat wel een hele bijzondere is voor de CX-serie is dat deze nu ook verkrijgbaar is in 48inch. Dit is de allereerste OLED televisie die in een kleiner formaat dan 55inch beschikbaar zal zijn. De CX is beschikbaar als 48CX, 55CX, 65CX en 77CX beeldformaat.

Beeldprocessor

De processor van de 2020 OLED modellen heeft ook een update gekregen. Voor de CX-serie en alle modellen daarboven maakt LG dit jaar gebruik van een Alpha 9 processor van de 3e generatie. Deze processor beschikt over de mogelijkheid om verschillende soorten objecten te identificeren en hiervoor de ideale beeldinstellingen te selecteren. Daarnaast herkent de derde generatie processor wat voor een content er getoond wordt en kan aan de hand hiervan de beeldkwaliteit optimaliseren.

Besturingssysteem

Hij is uitgerust met het vertrouwde WebOS besturingssysteem van LG en beschikt over alle technische snufjes. Je kan helemaal los in je Smart home met Google Assistant, Alexa en Apple HomeKit.

HDR & Videoformaten

Over ondersteuning van formaten hoef je je ook geen zorgen te maken. Ieder jaar zien we beeldverbeteraars en nieuwe formaten die beelden nog accurater weergeven. LG heeft dit jaar dan ook de Dolby Vision IQ functie geïntegreerd in hun nieuwe modellen. Dit is een Dolby Vision instelling die ervoor zorgt dat je tv zo wordt ingesteld dat je naar het beeld zit te kijken zoals de film of serie makers het bedoeld hebben. Naast deze functie beschikken de 2020 LG modellen ook over de Filmmaker Modus. Deze modus werd al gebruikt door merken als Panasonic en wordt nu ook door LG ondersteund. Aan gamers wordt dit jaar ook gedacht door LG. Een speciale HDR modus genaamd HGiG Mode zorgt ervoor dat beelden wederom zo natuurgetrouw mogelijk worden weergegeven. 

Gaming

Alle modellen van LG beschikken over HDMI 2.1. poorten met wat extra snufjes voor gamers. Nvidia G-sync compatibiliteit en ondersteuning voor AMD FreeSync en VRR. 

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

ManufacturerLG
1_KleurNee
1_EnergielabelA
1_Standaard meegeleverdBatterijen, Beknopte handleiding, Magic Remote, Stroomkabel, Voet
1_Garantie2 jaar
EAN8806098681495

+ Connectiviteit

+ Beeld

+ Geluid

+ Afmetingen en gewicht

+ Aansluitingen

+ Extra mogelijkheden