Audiolab 6000A

Een veelzijdige geïntegreerde versterker

Smits Prijs


Regular Price € 849,00 Special Price € 699,00
Ophalen in winkel Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

Een versterker blijft het kloppende hart van elk krachtig audiosysteem, maar tegenwoordig moet een echt veelzijdige geïntegreerde versterker vele basissen dekken: digitale en analoge bronnen, draadloze connectiviteit voor draagbare apparaten, een phono-podium voor het afspelen van vinyl, versterking voor koptelefoons en luidsprekers. Dat is veel om in te pakken, terwijl de prestaties hoog blijven en het prijskaartje betaalbaar blijft - en toch is dat precies wat de 6000A levert.

  • Veel analoge en digitale aansluitingen
  • Strak en minimalistisch design
  • Gedetailleerde weergave van middentonen en hoge tonen
  • Display mag wat feller

Meer informatie

The Sound of Science

Uiterlijk vertoont de 6000A sterke gelijkenis met de 8300A met zijn draaiknoppen en een groot centraal OLED-display. In tegenstelling tot zijn duurdere broer of zus die alleen analoog is, bevat hij hoogwaardige D / A-conversie, waardoor digitale bronnen direct kunnen worden aangesloten zonder een externe DAC. Hij levert vier digitale ingangen, drie analoge ingangen op lijnniveau, een ingang voor een draaitafel, draadloze connectiviteit via Bluetooth en een speciale hoofdtelefoonversterker, naast de mogelijkheid om luidsprekers aan te sturen.

Digitale schakelingen

Er is veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het digitale circuit van de 6000A het kwaliteitsniveau levert dat je mag verwachten van een krachtige stand-alone DAC. Zoals altijd heeft Audiolab een beroep gedaan op de ES9018 Sabre32 Reference-chipfamilie om D / A-conversie uit te voeren, gebruikmakend van de 32-bits HyperStream-architectuur van ESS Technology en Time Domain Jitter Eliminator om ultralage ruis en een hoog dynamisch bereik te leveren. Geen enkel bedrijf weet meer over het optimaal benutten van deze technisch uitstekende, maar uitdagende DAC-technologie dan Audiolab.

Analoge schakelingen

De afzonderlijke klasse AB-eindversterkertrap van de 6000A levert 50 W per kanaal in acht ohm, met een maximale stroomafgifte van 9 A voor moeilijke belastingen. De eindtrap van de discrete eindversterkercircuits maakt gebruik van een CFB-topologie (Complementary Feedback), wat zorgt voor superieure lineariteit en uitstekende thermische stabiliteit, aangezien de ruststroom onafhankelijk wordt gehouden van de temperatuur van de uitgangstransistors. Een substantiële ringkerntransformator van 200 VA, gevolgd door een reservoircapaciteit van 4x15000uF (60000uF in totaal), helpt de versterker om de muziek stevig onder controle te houden en tegelijkertijd een uitstekend dynamisch bereik mogelijk te maken.

Specificaties

Algemene info

Merk Audiolab
Kleur Zilver
Energielabel -
Garantie 2 jaar
Awards 5 sterren What H-Fi
EAN 5025941194446

Versterker kenmerken

Standaard meegeleverd Afstandsbediening, Antenne, Batterijen, (Beknopte) handleiding, Netsnoer
Versterker Kanalen 2.0
Versterker Functies DAC functie
Versterker Vermogen (8 ohm) per kanaal 50W
Versterker Vermogen (4 ohm) per kanaal 75W
D/A Converter Ja
Versterker Klasse A/B

Aansluitingen

Ingangen 12v Trigger, Coaxiaal digitaal, Optisch, Phono, RCA, USB 2.0
Uitgangen RCA, Speaker aansluiting
Draadloze Verbinding Bluetooth APT-X

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (mm) 445 x 80 x 330
Afmeting verpakking (mm) 512 x 467 x 146
Gewicht verpakking (KG) 8.5