75UN8500

Nieuw

LG
75UN8500

  • 75inch
  • A7 Gen3
  • HDMI 2.1
  • Direct 100HZ

Productbeschrijving

Details

LG UHD TV is gemaakt voor entertainment en biedt een visuele ervaring op een nieuw niveau. Of het nu gaat om film, sport of games, het levert echte 4K-beelden met levendige kleuren en nauwkeurige details. Geniet van meer realistische beelden in vier keer de resolutie van Full HD.

De 3e generatie α7 Intelligente Processor herkent de kwaliteit van de originele inhoud en optimaliseert de helderheid en scherpte door ruis te verwijderen. Het resultaat is een helder en bijzonder hoogwaardig beeld.

Intelligent LG AI ThinQ maakt het leven makkelijker. *Natuurlijke stemherkenning stelt u in staat om uw IoT-ecosysteem thuis te bedienen.

De processor schakelt automatisch "motion smoothing" uit voor het volledige filmeffect. Bekijk films en andere beelden zoals het bedoeld is en geniet van de pure cinematografische ervaring.

Dolby Vision IQ past de helderheid, de kleur en het contrast van het scherm op intelligente wijze aan op basis van het genre en de lichtomstandigheden.

LG UHD TV's bieden een optimale HDR-beeldkwaliteit met de ondersteuning van de belangrijkste HDR-formaten, waaronder HDR 10 Pro en HLG Pro.


Extra informatie

Extra informatie

- Beeld

Display TypeUHD TV
Grootte75 inch
Resolutie2160p / 4K
Beeldverversing100hz

+ Geluid

+ Aansluitingen

+ Fysieke kenmerken

+ Extra mogelijkheden

+ Energie informatie