77WX

LG
77WX

  • 65 en 77inch
  • HDMI 2.1
  • A9 Gen 3 processor

Productbeschrijving

Details

De WX-serie beschikt dit jaar nog steeds over het bekende Wallpaper design en wordt met magneten super strak op de muur gehangen. Het scherm is maar 5mm dik en alle elektronica zit verwerkt in de soundbar. Het nieuwe model heeft een soundbar die klank-technisch flink verbeterd is. De Wallpaper OLED is verkrijgbaar in een 65 en 77inch variant. 

Beeldprocessor

De processor van de 2020 OLED modellen heeft ook een update gekregen. Voor de CX-serie en alle modellen daarboven maakt LG dit jaar gebruik van een Alpha 9 processor van de 3e generatie. Deze processor beschikt over de mogelijkheid om verschillende soorten objecten te identificeren en hiervoor de ideale beeldinstellingen te selecteren. Daarnaast herkent de derde generatie processor wat voor een content er getoond wordt en kan aan de hand hiervan de beeldkwaliteit optimaliseren. 

Besturingssysteem

Hij is uitgerust met het vertrouwde WebOS besturingssysteem van LG en beschikt over alle technische snufjes. Je kan helemaal los in je Smart home met Google Assistant, Alexa en Apple HomeKit. 

HDR & Videoformaten

Over ondersteuning van formaten hoef je je ook geen zorgen te maken. Ieder jaar zien we beeldverbeteraars en nieuwe formaten die beelden nog accurater weergeven. LG heeft dit jaar dan ook de Dolby Vision IQ functie geïntegreerd in hun nieuwe modellen. Dit is een Dolby Vision instelling die ervoor zorgt dat je tv zo wordt ingesteld dat je naar het beeld zit te kijken zoals de film of serie makers het bedoeld heeft. Naast deze functie beschikken de 2020 LG modellen ook over de Filmmaker Modus. Deze modus werd al gebruikt door merken als Panasonic en wordt nu ook door LG ondersteund. Aan gamers wordt dit jaar ook gedacht door LG. Een speciale HDR modus genaamd HGiG Mode zorgt ervoor dat beelden wederom zo natuurgetrouw mogelijk worden weergegeven. 

Gaming

Alle modellen van LG beschikken over HDMI 2.1. poorten met wat extra snufjes voor gamers. Nvidia G-sync compatibiliteit en ondersteuning voor AMD FreeSync en VRR.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

ManufacturerLG
1_KleurNee
1_EnergielabelNee
EAN8806098385881

+ Connectiviteit

+ Beeld

+ Afmetingen en gewicht

+ Aansluitingen

+ Extra mogelijkheden