77ZX

Binnenkort verkrijgbaar

LG
77ZX

  • 77 en 88inch
  • HDMI 2.1
  • A9 Gen 3 processor

Productbeschrijving

Details

De ZX is het paradepaard van de nieuwe 2020 OLED line-up. Een OLED display met ongekende detail. De 88ZX is namelijk een 8K OLED. Het scherm wordt geleverd met een voet die meteen als wandmeubel functioneert. De ZX serie is te krijgen in 77 en 88 inch. 

Beeldprocessor

De processor van de 2020 OLED modellen heeft ook een update gekregen. Voor de CX-serie en alle modellen daarboven maakt LG dit jaar gebruik van een Alpha 9 processor van de 3e generatie. Deze processor beschikt over de mogelijkheid om verschillende soorten objecten te identificeren en hiervoor de ideale beeldinstellingen te selecteren. Daarnaast herkent de derde generatie processor wat voor een content er getoond wordt en kan aan de hand hiervan de beeldkwaliteit optimaliseren. De ZX-serie heeft nog een speciale aanpassing voor deep learning, een techniek om content in lagere resoluties naar 8K te upscalen.

Besturingssysteem

Hij is uitgerust met het vertrouwde WebOS besturingssysteem van LG en beschikt over alle technische snufjes. Je kan helemaal los in je Smart home met Google Assistant, Alexa en Apple HomeKit. 

HDR & Videoformaten

Over ondersteuning van formaten hoef je je ook geen zorgen te maken. Ieder jaar zien we beeldverbeteraars en nieuwe formaten die beelden nog accurater weergeven. LG heeft dit jaar dan ook de Dolby Vision IQ functie geïntegreerd in hun nieuwe modellen. Dit is een Dolby Vision instelling die ervoor zorgt dat je tv zo wordt ingesteld dat je naar het beeld zit te kijken zoals de film of serie makers het bedoeld heeft. Naast deze functie beschikken de 2020 LG modellen ook over de Filmmaker Modus. Deze modus werd al gebruikt door merken als Panasonic en wordt nu ook door LG ondersteund. Aan gamers wordt dit jaar ook gedacht door LG. Een speciale HDR modus genaamd HGiG Mode zorgt ervoor dat beelden wederom zo natuurgetrouw mogelijk worden weergegeven. 

Gaming

Alle modellen van LG beschikken over HDMI 2.1. poorten met wat extra snufjes voor gamers. Nvidia G-sync compatibiliteit en ondersteuning voor AMD FreeSync en VRR.

Extra informatie

Extra informatie

- Beeld

Display TypeOLED
Grootte77 inch
Resolutie4320p / 8K

+ Geluid

+ Aansluitingen

+ Fysieke kenmerken

+ Extra mogelijkheden

+ Energie informatie