SL9YG

Sale

LG
SL9YG

  • Silm-Wall-Mountable Design
  • Dolby Atmos / DTS:X
  • with MERIDIAN Technology
  • High Resolution Audio
  • Google Assistant
  • 4K Pass Through
  • Aan te vullen met een LG SPK8S voor een 5.1 beleving.

Productbeschrijving

Details

Slank model voor wandmontage

De LG Sound Bar SL9YG ondersteunt zowel standaard als wandmontage, zodat hij past in elk interieur. Als u de SL9YG aan de muur monteert, detecteert hij automatisch de gewijzigde oriëntatie en past zich aan om het geluidsveld te optimaliseren.

Dimensionaal geluid voor onderdompeling in geluid

De LG Sound Bar SL9YG met Dolby Atmos en DTS:X om je echt onder te dompelen in de films waar je van houdt. Dankzij het transformerende ontwerp van de SL9YG ondersteunt de standmodus 4.1.2 ch Dolby Atmos met een up-firing luidspreker, terwijl de wandbevestigingsstand 4.1.(2) ch Dolby Atmos met een down-firing luidspreker ondersteunt.

MERIDIAN-technologie voor een uitzonderlijk geluid

De LG Sound Bar SL9YG bevat Meridian's geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie die een breed geluidspodium creëert en het geluid naar oorhoogte brengt.

Hoge resolutie audio

Hoge resolutie audio levert 96 kHz bemonsteringsfrequenties en 24-bit diepte, die beide kunnen bijdragen aan een nauwkeuriger geluid en een aangenamere luisterervaring.

LG Sound Bar met de Google Assistent

De LG Sound Bar SL9YG is 's werelds eerste soundbar die zowel de Google Assistant als Dolby Atmos ondersteunt. Nu volgt de SL9YG uw spraakopdrachten om informatie te vinden en ga zo maar door. En dat met een eenvoudig: "Ok Google"

4K-video met hoge resolutie audio

Met de technologie om 4K HDR- en Dolby Vision-video's zonder prestatieverlies door te geven, biedt de LG Sound Bar SL9YG de complete kijkervaring.

Chromecast ingebouwd

Stream alle muziek waar u van houdt met ingebouwde Chromecast-technologie. Open een cast-enabled app zoals Spotify, tik op de cast-knop en de LG Sound Bar SL9YG speelt deze direct af.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

KleurBlack Ash
EAN8806098408283

+ Kenmerken