Soundbar 500

Sale

Bose
Soundbar 500

  • Slank design
  • QuietPort-technologie
  • Spotify/Deezer/Tidal
  • Bluetooth
  • Spraakbesturing

Productbeschrijving

Details

De Bose Soundbar 500 van Bose geeft een uitzonderlijk geluid waardoor televisiekijken wel heel indrukwekkend word. De 3 platte transducers zorgen voor een helder geluid en in combinatie met de QuietPort-technologie worden bijgeluiden verminderd, en komt er meer geluid door een kleinere opening. Zo lijkt het net alsof je op het voetbalveld staat of meedoet aan je favoriete tv-serie. Met één druk op de knop kun je nummers afspelen van je favoriete muziekdiensten als Spotify en Amazon Music via je wifi-thuisnetwerk. Of maak gebruik van de spraakherkenning, wanneer dat beschikbaar wordt. Ook kun je gebruik maken van een Bluetooth-verbinding om muziek van je telefoon of tablet af te spelen.

Design

Naast het goede geluid ziet de Bose Soundbar 500 er ook nog eens goed uit. Met de glazen bovenkant, metalen grille rondom en het compacte, smalle formaat, is deze soundbar gemakkelijk op te nemen in je interieur. De soundbar kun je plaatsen op de tv-statief of bevestigen aan de muur.

LET OP: Omdat de spraakbesturing nog bij Bose in ontwikkeling is, werkt deze functie momenteel nog niet in Nederland. Door middel van een software-update zal deze functie in een later stadium toegevoegd worden.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

KleurZwart
EAN0017817789226

+ Kenmerken