D3020 V2 DEMO

Sale

NAD
D3020 V2 DEMO

  • Perfect voor smartphone, tablet en computer
  • Draadloze streaming via Bluetooth (aptX-compatibel)
  • Analoge ingangen

Productbeschrijving

Details

HET GAAT HIER OM EEN DEMONSTRATIEMODELV

De D3020 v2 is een compacte, gebruiksvriendelijke stereoversterker met een prachtig geluid en ontwerp. Hij is speciaal ontworpen om het maximale uit je digitale muziek te halen. Denk bijvoorbeeld aan streaming-services (Spotify enz.), je computer en smartphone. 

Door de aansluitingen en functies af te stemmen op digitale muziekbronnen, krijg je een beter geluid en heb je minder kabels nodig in vergelijking tot traditionele, analoge stereoversterkers. En als je je smartphone of tablet gebruikt om muziek mee af te spelen, kun je alles draadloos streamen via de ingebouwde Bluetooth-functie. 
Je kunt zelfs streamen met echte CD-kwaliteit dankzij de zogenoemde aptX-codex, die je op steeds meer mobiele apparaten ziet.
Muzikale topprestaties.
Het V2 model heeft nu ook een platenspeler(MM) aansluiting, hierdoor is het mogelijk zonder extra apparaten te genieten van uw vinyl collectie.


Ondanks de bescheiden 2 x 40 watt in de specificaties geeft de D3020 veel concurrenten het nakijken, ook al hebben ze op papier meer vermogen. Zelfs op ‘moeilijke’ luidsprekers geeft de D3020 een muzikaliteit en geluidskwaliteit die je waarschijnlijk niet zou verwachten van zo’n kleine, discrete versterker.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemene kenmerken

EAN570312023457133
Vermogen per kanaal40 Watt
Aantal kanalen2
Speaker A/BNee
Gewicht2 Kg

+ Radio

+ Aansluitingen

+ Extra