Meisterstück wit

Sale

Sonoro
Meisterstück wit

EEN RIJKE EN OVERGETELIJKE SOUND EN VOORZIEN VAN EEN HOOGWAARDIG DESIGN

Productbeschrijving

Details

Zoals de naam het al doet vermoeden is dit muzieksysteem een waar meesterstuk: het eindresultaat van een optelsom van hoogwaardige technologie, veel aandacht voor detail en een compromisloos streven naar muzikale topprestaties. Met maar één druk op de knop creëert uw MEISTERSTÜCK een concertzaal bij u thuis.

Vier hoogwaardige luidsprekers en een krachtige subwoofer zorgen voor een rijke en onvergetelijke sound met authentieke geluidseigenschappen. Vijf klasse D versterkers en de nieuwste DSP zorgen voor optimaal luistergenot. Luister uw favoriete muziek vanaf smart phone, cd, USB, radio of een ander extern apparaat. Meisterstuck maakt deel uit van Sonoro Smart Line, dit betekent dat dit muzieksysteem is voorzien van een multi-room functie. Met deze functie kunt u tot maximaal 5 compatibele apparaten in een groep met elkaar verbinden of in verschillende ruimten verschillende muziekstukken afspelen.

De Sonoro MEISTERSTÜCK is voorzien van aptX™ Bluetooth®, dit staat garant voor perfecte streaming van muziek. Dankzij bidirectionele Bluetooth® kunt u met de draadloze Bluetooth®-koptelefoon gemakkelijk verbinding maken voor ongehinderd luisterplezier. Beleef ook geweldige stereo-kwaliteit tijdens het tv-kijken door de tv aan te sluiten via de optische digitale uitgang.

Extra informatie

Extra informatie

- Kenmerken

FM/AMJa
DABJa
LANJa
WifiJa
CD ingebouwdNee
Hoofdtelefoon aansluitingJa
KleurWit
EAN4260117324659