Formation audio streamer

Bowers&Wilkins
Formation audio streamer

  • Vorm uw passieve systeem om naar een systeem voor meerdere kamers
  • Sluit gelijk welke oudere audiobron aan en stream naar de Formation-luidsprekers
  • Stream in 96Khz/24-bits kwaliteit naar uw passieve systeem
  • Met Formation® draadloze technologie
  • Compatibel met Apple® AirPlay 2®, Spotify® Connect, en Bluetooth
  • Snelle en eenvoudige installatie 
  • Synchronisatie in perfecte harmonie met andere Formation-producten

Productbeschrijving

Details

Bowers & Wilkins Formation Audio streamer: bewezen geluidsprestaties

De Bowers & Wilkins Formation Audio streamer biedt de mzuiekliefhebber de bewezen B&W geluidsprestaties. Dankzij meer dan 50 jaar technische ervaring die in B&W Formation Audio samenkomt, ervaart u hifi-geluid en het moderne gemak van streaming audio en tovert u uw huidige hifi-systeem om in een modern jasje. Formation Audio maakt streamen in hoge resolutie mogelijk, via online streamingdiensten en vanuit uw eigen netwerk. De B&W Formation Audio werkt via WiFi of uw bekabelde netwerk, dat dankzij de gepatenteerde mesh-netwerktechnologie naadloos en uiterst stabiel werkt. Hierdoor zorgt Formation Audio voor dezelfde geluidskwaliteit als een bekabeld systeem, ook naar de andere B&W Formation producten in uw huis. Dankzij de perfecte luidspreker synchronisatie biedt Formation zelfs een meeslepende muziekervaring in alle ruimtes van uw huis.

Mogelijkheden van de Bowers & Wilkins Formation Audio streamer

De Bowers & Wilkins Formation Audio streamer is snel en eenvoudig te installeren met de eigen App. De installatie neemt slechts een paar minuten in beslag en u kunt direct beginnen met het afspelen van de muziek. De interne DAC (digitaal-naar-analoog omzetter) is van een hoge kwaliteit en dankzij de optische en analoge ingang sluit u eenvoudig andere apparaten aan op de B&W streamer. Verder bezit de Bowers & Wilkins Formation Audio een analoge uitgang en een digitale coaxiale uitgang, voor verbinding met een externe DAC.

Mogelijkheden van B&W Formation

Met Bowers & Wilkins Formation producten in huis beschikt u over een compleet, gebruiksvriendelijk streaming ecosysteem. Voeg Formation toe aan elke ruimte van uw huis, verbind ze indien gewenst onderling en stream naar hartenlust muziek. B&W Formation is Roon Ready, bezit Spotify Connect en ondersteunt Airplay 2. Natuurlijk is Bluetooth ook voorhanden.

Extra informatie

Extra informatie

- Radio

DABNee
DAC functieNee

+ Aansluitingen

+ Netwerk

+ Algemene kenmerken