Formation Duo Zwart

Bowers&Wilkins
Formation Duo Zwart

  • Het ultieme 96/24 bit hoge resolutie streaming audiosysteem
  • Carbon Dome- tweeter-on-top technologie 
  • Ontworpen met de legendarische Continuum™ Cone van onze 800 Serie
  • Met Formation® draadloze technologie
  • Compatibel met Apple® AirPlay 2®, Spotify® Connect, Roon en Bluetooth
  • Snelle en eenvoudige installatie 
  • Synchronisatie in perfecte harmonie met andere Formation-producten

Productbeschrijving

Details

Bowers & Wilkins Formation Duo draadloze luidsprekers: stijl en kwaliteit komen samen

De Bowers & Wilkins Formation Duo draadloze luidsprekers voldoen aan de hoogste eisen dat het merk zichzelf stelt als het gaat om goede weergavekwaliteit en gemak. Deze luidsprekers bezitten namelijk niet alleen erg fraai design, maar zijn opgebouwd met de mooiste componenten die de ontwerpers van B&W in zo'n compacte actieve streaming speaker kwijt konden. De Bowers & Wilkins Formation Duo is uitgevoerd met de vermaarde 25 mm grote Carbon dometweeter-on-top technologie voor een kristalheldere hoogweergave en een grootse stage. De 16,5 cm bas/mid drivers zijn uitgevoerd met het innovatieve Continuum-conusmateriaal dat rechtstreeks afstamt van de topklasse van Bowers & Wilkins: de high end 800 Serie.Hierdoor garandeert de B&W Formation Duo een puur en vooral precies geluidsbeeld zonder vervorming. Een krachtige interne Hypex nCore Klasse D-versterking zorgt voor controle en kracht en levert 125 Watt per speaker..

Bowers & Wilkins Formation Duo: draadloze topklasse

De Bowers & Wilkins Formation Duo streaming speaker levert dus een geweldige geluidskwaliteit, zoals u mag verwachten van een B&W product. Stream alle muziek ter wereld, met de betrouwbaarheid van 96 kHz/24-bit audioresolutie en een uiterst stabiel, door B&W gepatenteerd netwerksysteem dat geen hinder ondervindt van andere apparaten in uw thuisnetwerk. Met de handige B&W App is de installatie kinderspel en de bediening intuïtief. De Bowes & Wilkins Formation Duo kan op een meubel worden geplaatst, maar wij adviseren de speciaal voor deze luidspreker ontworpen Formation Stand voor het beste resultaat. Dankzij het stabiele draadloze systeem kunt u de Formation Duo overal in huis plaatsen. Stekker in het stopcontact en spelen, maar. Wilt u nog meer bas toevoegen? Met de bijpassende B&W Formation Bass subwoofer (die ook draadloos werkt) vergroot u de luisterervaring extra.

Mogelijkheden van B&W Formation

Met Bowers & Wilkins Formation producten in huis beschikt u over een compleet, gebruiksvriendelijk streaming ecosysteem. Voeg Formation-producten toe aan elke ruimte van uw huis, verbind ze indien gewenst onderling en stream naar hartenlust muziek. B&W Formation is Roon Ready, bezit Spotify Connect en ondersteunt Airplay 2. Natuurlijk is Bluetooth ook voorhanden.

Extra informatie

Extra informatie

- Radio

DABNee
DAC functieNee

+ Aansluitingen

+ Netwerk

+ Algemene kenmerken