Formation Wedge Zwart

Bowers&Wilkins
Formation Wedge Zwart

  • Ervaar legendarische, kamervullende geluidskwaliteit van Bowers & Wilkins voor de volledige woning 
  • Stream in 96Khz/24-bits kwaliteit
  • De luidsprekers voor hoge frequenties, middentonen en subwoofer dragen bij aan een echt stereo beeld
  • Met Formation® draadloze technologie
  • Compatibel met Wi-Fi, Apple® AirPlay 2®, Spotify® Connect, Roon en Bluetooth
  • Snelle en eenvoudige installatie 
  • Synchronisatie in perfecte harmonie met andere Formation-producten

Productbeschrijving

Details

Bowers & Wilkins Formation Wedge streaming speaker: draadloze topklasse

De Bowers & Wilkins Formation Wedge streaming speaker levert een geweldige geluidskwaliteit, zoals u mag verwachten van een B&W product. Stream alle muziek ter wereld, met de betrouwbaarheid van 96 kHz/24-bit audioresolutie en een uiterst stabiel, door B&W gepatenteerd netwerksysteem dat geen hinder ondervindt van andere apparaten in uw thuisnetwerk. Dankzij de unieke 120-graden behuizing en krachtige versterking van 240 Watt totaal levert de Bowers & Wilkins Formation Wedge streaming speaker een meeslepende stereo geluidservaring. De vorm volgt de functie, maar wel in stijl. De Bowers & Wilkins Formation Wedge is namelijk vervaardigd met de mooiste materialen, zodat de compacte speaker een sieraad voor elke ruimte van uw huis is. Zelfs de touch bediening bovenop de B&W Formation Wedge is uiterst stijlvol verwerkt.

B&W Formation Wedge: Genieten van perfect geluid

Met de Bowers & Wilkins Formation Wedge kunt u rekenen op de hoge kwaliteit in weergave, waar Bowers & Wilkins om bekendstaat. Intern zitten een krachtige versterker, luxe middentoners en een subwoofer voor krachtig basweergave. Dankzij de schuin geplaatste ontkoppelde dubbele dometweeter, een bewezen technologie uit de 600 Serie, wordt een groots, expressief en compleet geluidsbeeld gevormd. De B&W Formation Wedge is een statement voor ieder interieur. Niet alleen qua design, maar ook qua geluid.

Mogelijkheden van B&W Formation

Met Bowers & Wilkins Formation producten in huis beschikt u over een compleet, gebruiksvriendelijk streaming ecosysteem. Voeg Formation toe aan elke ruimte van uw huis, verbind ze indien gewenst onderling en stream naar hartenlust muziek. B&W Formation is Roon Ready, bezit Spotify Connect en ondersteunt Airplay 2. Natuurlijk is Bluetooth ook voorhanden.

Extra informatie

Extra informatie

- Radio

DABNee
DAC functieNee

+ Aansluitingen

+ Netwerk

+ Algemene kenmerken