Soundbar 700 Zwart

SUMMER PROMOTION

Bose
Soundbar 700 Zwart

  • Bose Design™
  • QuietPort-technologie
  • Amazon Alexa

Productbeschrijving

Details

Met de Bose Soundbar 700 van Bose kijk je geen televisie, maar zit je in je televisie. Dankzij de PhaseGuide-technologie wordt het geluid in alle richtingen van je woonkamer gestuurd en lijkt het net alsof je meespeelt in je favoriete serie of middenin de jungle zit. De 4 platte transducers zorgen hierbij voor een helder geluid.

Universele afstandsbediening

De bijgeleverde universele afstandsbediening beschikt over 7 presets. De knoppen die je nodig hebt voor een bepaald programma lichten op voor extra gebruiksgemak. Met de Bluetooth-verbinding kun je muziek van je telefoon of tablet afspelen, maar Spotify of je andere favoriete muziekdiensten kunnen ook moeiteloos worden gebruikt. En als je de afstandsbediening even niet in de buurt hebt, dan kan je binnenkort de Bose Soundbar 700 zelfs met je stem bedienen!

Design

Het geluid is perfect net als het design. De soundbar heeft een glazen bovenkant, metalen grille rondom en heeft een smal, compact formaat. Je kunt de Bose Soundbar 700 eenvoudig plaatsen op de tv-statief of bevestigen aan de muur.

LET OP: Omdat de spraakbesturing nog bij Bose in ontwikkeling is, werkt deze functie momenteel nog niet in Nederland. Door middel van een software-update zal deze functie in een later stadium toegevoegd worden.

Extra informatie

Extra informatie

- Kenmerken

SoortSoundbar
bose_btja
bose_LANja
bose_wifija
EAN0017817783255