Bose Soundbar 500 surround set

Sale

Bose
Bose Soundbar 500 surround set

  • Compact formaat
  • Krachtig geluid
  • Volledige surround ervaring

Productbeschrijving

Details

Soundbar 500

De Bose Soundbar 500 van Bose geeft een uitzonderlijk geluid waardoor televisiekijken wel heel indrukwekkend word. De 3 platte transducers zorgen voor een helder geluid en in combinatie met de QuietPort-technologie worden bijgeluiden verminderd, en komt er meer geluid door een kleinere opening. Zo lijkt het net alsof je op het voetbalveld staat of meedoet aan je favoriete tv-serie. Met één druk op de knop kun je nummers afspelen van je favoriete muziekdiensten als Spotify en Amazon Music via je wifi-thuisnetwerk. Of maak gebruik van de spraakherkenning, wanneer dat beschikbaar wordt. Ook kun je gebruik maken van een Bluetooth-verbinding om muziek van je telefoon of tablet af te spelen.

Design

Naast het goede geluid ziet de Bose Soundbar 500 er ook nog eens goed uit. Met de glazen bovenkant, metalen grille rondom en het compacte, smalle formaat, is deze soundbar gemakkelijk op te nemen in je interieur. De soundbar kun je plaatsen op de tv-statief of bevestigen aan de muur.

LET OP: Omdat de spraakbesturing nog bij Bose in ontwikkeling is, werkt deze functie momenteel nog niet in Nederland. Door middel van een software-update zal deze functie in een later stadium toegevoegd worden.

Bass Module 500

De Bose Bass Module van Bose is een goede aansluiting op de Bose Soundbar 500. Muziek en films krijgen een perfect geluid waardoor het net lijkt alsof je naast je favoriete acteur of zanger staat. Deze compacte 10-inch kubus produceert krachtige lage klanken en is dankzij zijn kleine verschijning eenvoudig op te nemen in je interieur. Met deze soundbase heb je geen last van losse draadjes, omdat er draadloos verbinding gemaakt kan worden.

Surround Speakers

De Bose Surround speakers zijn exclusief ontworpen voor de Bose Soundbar 500 of 700. Met deze 10 cm hoge speakers heb je het gevoel alsof je in de bioscoop zit. Deze surround-achterspeakers zijn eenvoudig te koppelen aan je soundbar door de twee meegeleverde, draadloze ontvangers die draadloos verbinding kunnen maken.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

KleurNee
EAN0017817789226, 017817788632

+ Kenmerken