SoundTrue On-Ear + mic White

Bose
SoundTrue On-Ear + mic White

 • Verkrijgbaar in around-ear en on-ear model
 • Een vol, natuurlijk geluid voor al je muziek
 • In-line microfoon en afstandsbediening voor muziek en telefoongesprekken

Productbeschrijving

Details

Nieuwe ontwerpen die bij jouw stijl passen

SoundTrue™ headphones zijn speciaal voor jou ontworpen. Ze zijn ontworpen om jouw muziek beter te laten klinken, met diep en helder geluid voor al je favoriete nummers. De hoofdtelefoon is zo licht en comfortabel dat je vergeet dat je hem op hebt. Maar hij is ook robuust, dus geschikt voor je drukke leven. Hij is verkrijgbaar in around-ear en on-ear model, in allerlei nieuwe ontwerpen. Dus maak je keuze en laat zien wat je stijl is.

 • Een vol, natuurlijk geluid voor al je muziek
 • Zachte hoofdband en oorkussens van memory foam
 • Maak je keuze: around-ear of on-ear model.

 

Krachtig geluid, licht ontwerp

SoundTrue™ headphones hebben een geavanceerd akoestisch ontwerp voor een helder en een natuurlijk geluid in het hele spectrum — van de hoogste zangstemmen tot de beste baslijn. Ga helemaal op in je muziek. Dankzij de zachte hoofdband en oorkussens van memory foam geniet je van optimaal comfort, ongeacht de lengte van je afspeellijst.

Duurzaam gebruiksgemak

SoundTrue™ headphones laten niet alleen je stijl zien, maar zijn ook ontworpen om lang mee te gaan. De audiokabel wordt aangesloten op één oorschelp. Daardoor raakt de kabel minder snel in de knoop en heb je meer bewegingsvrijheid. De kabel kan ook worden losgekoppeld, om gemakkelijk op te bergen. De oorschelpen kunnen plat worden opgevouwen en de hoofdband is inklapbaar. Met het meegeleverde draagetui neem je de hoofdtelefoon gemakkelijk mee en laat je zien wat je stijl is.

Handzaam gebruiksgemak voor gesprekken en muziek

SoundTrue™ headphones zijn speciaal ontworpen voor gebruik met je iPhone en andere Apple-apparaten. Met de in-line afstandsbediening aan de achterkant van de microfoon kun je muziekfuncties bedienen zoals het volume aanpassen, nummers afspelen/pauzeren, naar vorige/volgende nummers gaan, nummers vooruit/achteruit spoelen en afspeellijsten wijzigen. Met één druk op de knop schakel je tussen gesprekken en muziek, zonder dat je je apparaat hoeft aan te raken.

Details/handleidingen

Details

Vooraanzicht
Zijaanzicht
Etui
Losse kabel

Afmetingen

Hoofdtelefoon

 • Hoogte: 19,10 cm
 • Breedte: 15,20 cm
 • Diepte: 5,10 cm

 

 • Gewicht met kabel: 140 g
 • Snoerlengte: 167,6 cm

Oorkussen

 • Hoogte: 5,80 cm
 • Breedte: 5,10 cm
 
 

In de doos

Inbegrepen items

 • SoundTrue™ on-ear headphones
 • Kabel met in-line afstandsbediening en microfoon (167,6 cm)
 • Draagetui
 
Veelgestelde vragen

Welke Apple-apparaten zijn compatibel met de Bose® SoundTrue™ headphones?
SoundTrue™ headphones werken in combinatie met geselecteerde Apple-apparaten, zoals de meeste iPhone-, iPad-, iPod- en laptopmodellen. De hoofdtelefoon heeft een in-line afstandsbediening, waarmee je kunt bellen en veel audiofuncties van je Apple-apparaat kunt bedienen.

Werken SoundTrue™ headphones met andere smartphones of muziekspelers?
Ja. Het geluid werkt waarschijnlijk met andere smartphones of muziekspelers als ze zijn voorzien van een standaardaansluiting van 3,5 mm. De volumeknoppen werken alleen met Apple-apparaten. De werking van de beantwoorden/beëindigen-functie is afhankelijk van het model.

Biedt deze hoofdtelefoon ruisonderdrukking?
Nee. Hoewel SoundTrue™ headphones enige ruis kunnen blokkeren, zijn ze niet specifiek voor dit doel ontworpen en bevatten ze geen technologie voor ruisonderdrukking. Zoek je in-ear hoofdtelefoons met ruisonderdrukking? Kijk dan eens naar onze around-ear QuietComfort® 15 headphones of on-ear QuietComfort® 3 headphones.

Zijn deze audiohoofdtelefoons draadloos?
Bose® SoundTrue™ headphones zijn niet draadloos. De kabel kan wel worden losgekoppeld, zodat deze eenvoudig kan worden opgeborgen en minder snel in de knoop raakt.

Hoe lang is de garantieperiode voor de SoundTrue™ headphones?
Voor de SoundTrue™ headphones geldt een beperkte garantieperiode van twee jaar.


Extra informatie

Extra informatie

- Kenmerken

KleurWit
Lengte167,7 cm
Soorthoofdtelefoon
EAN17817629003