NAD C368 + MCD BluOS2i + 706s2

Compacte combinatie van uitstekende kwaliteit

Smits Prijs


Regular Price € 3.246,00 Special Price € 2.899,00
Ophalen in winkel Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

De combinatie tussen de C368 en 706s2 is als gegoten. Wij hebben deze set veelvuldig getest en kunnen u zeggen dat hij bevalt. De 706s2 is een groot boekenplank formaat speaker en heeft een goede laag weergave. De NAD C368 is een mooie partner om alles uit deze speakers te halen. Voeg hier de Bluesound BluOS 2i streaming module aan toe en je hebt een apparaat dat klaar is om van welke bron dan ook je favoriete films en muziek in elke gewenste kwaliteit te streamen.

  • Goed matchende combinatie
  • Bluesound module voor streaming
  • Een subwoofer zou wat extra laag kunnen toevoegen

Meer informatie

De combinatie tussen de C368 en 706s2 is als gegoten. Wij hebben deze set veelvuldig getest en kunnen u zeggen dat hij bevalt. De 706s2 is een groot boekenplank formaat speaker en heeft een goede laag weergave. De NAD C368 is een mooie partner om alles uit deze speakers te halen. Voeg hier de Bluesound BluOS 2i streaming module aan toe en je hebt een apparaat dat klaar is om van welke bron dan ook je favoriete films en muziek in elke gewenste kwaliteit te streamen.

De NAD C368 is een mooi gebouwde versterker De Hybride digitale versterkers leveren 80 Watt aan continu vermogen per kanaal. Naast een deze flinke versterkers heeft hij ook flink wat aansluitingen. Naast een hoop analoge en digitale aansluitingen kun je deze versterker uitbreiden met MCD modules van NAD. Hiermee wordt de versterker een moderne Bluesound streamer en kun je er zelfs HDMI aansluitingen aan toevoegen.

De C368 is het een na grootste model uit de New Classic series van NAD. Met zijn ruime vermogen kan hij breed scala aan speakers van bijvoorbeeld DALI, Focal en Bowers & Wilkins aansturen. Door zijn veelzeidigheid haal je een versterker in huis waar je jaren plezier van zult hebben. Heb je behoefte aan meer vermogen is er ook nog de C388 om in overwerging te nemen. Twijfel je hierover, neem dan contact op met onze winkel. 

Bij NAD wordt er hardt gewerkt aan het moderniseren van de versterker industrie. Door het gebruik van efficientere digitale versterkers, maar ook door te kijken naar functies die een klassieke stereo versterker heeft. Met zijn grote kleurendisplay kun je in het menu een hoop extra functies benaderen die je veelal niet voorbij ziet komen bij andere merken. Zo kun je op tamelijk eenvoudige manier nieuwe remote commando's aanleren of bijvoorbeeld je muziek naar een draadloze hoofdtelefoon streamen. 

MCD Modules

NAD heeft een mooie filosofie wat betreft mogelijkheden en de levensduur van hun apparaten. Waar sommige merken hun apparaten volstoppen met aansluitingen en functies die u misschien wel nooit gebruikt betaald u bij NAD alleen voor datgene dat u nodig heeft. Dit doen ze op een vrij eenvoudige manier. Je kan voor je NAD apparaat modules kopen die achterin het apparaat gemonteerd kunnen worden. Denk hierbij aan een Module met 4K HDMI aansluitingen, een streaming module van Bluesound of misschien een D/A converter. Het mooie hieraan is dat deze modules ook te verwisselen zijn. Heb je je versterker al even en wil je hier toch graag mee kunnen streamen heb je geen extra of nieuw apparaat nodig. Je zet simpelweg een module in je versterker en bent weer helemaal up to date. Voel je je niet helemaal vertrouwd met al die techniek, kan één van onze technici het uiteraard ook voor u doen.

 

Specificaties

Algemeen

Merk NAD
Kleur Graphite
Energielabel -
Garantie 5 jaar
Awards AVS Forum Review Awards
EAN 5703120230481

Complete systemen kenmerken

Complete systemen Subwoofer Geen
Complete systemen samenstelling C368 + MCD BluOS2i + 706s2 zwart

Versterker kenmerken

Versterker Kanalen 2.0
Versterker Functies Balans regeling, Bi-Amping, NAD MDC Modules, Speaker A/B, Toonregeling, Uitbreidingsmodules
Versterker Minimale speaker impedantie (Ω)
Versterker Maximale speaker impedantie (Ω)
Versterker Vermogen (8 ohm) per kanaal 80W
Versterker Vermogen (4 ohm) per kanaal 80W
Versterker Klasse D
D/A Converter Ja
Versterker Multiroom Ja

Luidspreker kenmerken

Luidspreker Type 2-weg
Luidspreker soort Boekenplank
Aanbevolen versterker vermogen (W) 30-120w
Frequentiebereik (Hz) -6 dB bij 45Hz en 33kHz
Impedantie (ohm) 8Ω (minimum 3.7Ω)
Gevoeligheid in dB (2,83V/1W) 88
Bi-Wire Ja
Bassreflex Achterzijde

Connectiviteit

Ingangen Analoog, Coaxiaal digitaal, IR trigger, Optisch, Phono, RCA
Uitgangen Analoog
Draadloze Verbinding Bluetooth APT-X, Multiroom
Multiroom platform Bluesound
Streaming services Qobuz, Spotify Connect, Tidal
Radio Ontvangst Internetradio

Afmetingen en gewicht

Gewicht verpakking (KG) 8
Afmetingen (mm) 340 x 200 x 290