Dali Callisto 2 C

Zeer goed klinkende actieve speaker

Smits Prijs


Levertijd opvragen


€ 2.999,00

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

Callisto 2 C De CALLISTO 2 C is de boekenplank-oplossing in ons nieuwe draadloze ecosysteem dat jou in staat stelt om al je Hi-Res muziek eenvoudig rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet te benaderen. Maak verbinding via Bluetooth (Apt-X HD or AAC) of via de optionele BluOS app (Wi-Fi). De CALLISTO 2 C is de perfecte keuze voor kleinere ruimtes, zonder in te leveren op prestaties. De combinatie van onze 16.5 cm houtvezel woofer met lage verliezen, de hybride tweeter module en het perfect in balans gebrachte kastvolume vormt de basis voor een uiterst nauwkeurige geluidsbeleving.
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Rijk geluid voor speaker van dit formaat
  • Bluesound hub standaard meegeleverd

Meer informatie

Als onderdeel van ons draadloze CALLISTO ecosysteem vertegenwoordigt de boekenplank-luidspreker CALLISTO 2 C het goede van traditionele Hi-Fi, samengebracht met het gebruiksgemak van draadloze audio. Ontworpen om te voldoen aan DALI’s belofte om de meest neutrale en natuurgetrouwe weergave te bieden.

De CALLISTO 2 C is perfect voor kleinere ruimtes of kamers waar behoefte is aan wat discretere luidsprekers, maar waar kracht en tastbaarheid nog steeds van het grootste belang zijn. De combinatie van onze 16.5 cm houtvezel woofer met lage verliezen, de hybride tweeter module en het perfect in balans gebrachte kastvolume resulteren in een uiterst nauwkeurige en indrukwekkende geluidsbeleving.

De CALLISTO 2 C is draadloos verbonden met de DALI Sound Hub door middel van een extreem stabiel digitaal signaal. Met een latentie van minder dan 25 milliseconde wordt een synchronisatie tussen beeld en geluid van een film verkregen die ruimschoots binnen conventionele, acceptabele limieten valt.

We hebben alles, van de luidspreker units in de CALLISTO 2 C tot de versterker, in eigen huis ontwikkeld. Daardoor konden we alle componenten zodanig optimaliseren dat ze perfect op elkaar aansluiten. Dat stelde ons in staat om de woofers zo te ontwerpen dat ze een grotere lineariteit hebben dan mogelijk zou zijn geweest in een gelijksoortig traditioneel passief luidsprekersysteem.

Specificaties

Algemene info

Merk Dali
Kleur Shadow Black
Garantie 5 jaar
EAN 5703120112756

Actieve luidspreker kenmerken

Luidspreker soort Boekenplank
Luidspreker Type 2-weg
Frequentiebereik (Hz) 47 - 30.000 Hz
Bassreflex Achterzijde

Connectiviteit

Ingangen RCA, Service
Draadloze Verbinding Airplay 2, Bluetooth APT-X, HEOS Wireless Multi-Room, Tidal Connect, Wifi
Multiroom platform Bluesound
Spraakassistent Alexa, Google assistent
Ondersteunde Audio-formaten MQA
Streaming services Amazon-Music, Deezer, HDTracks, HighResAudio, Juke, Microsoft Groove (OneDrive), Napster, Qobuz, Roon Ready, Spotify Connect, Tidal, TuneIn, WiMP
Radio Ontvangst Internetradio