A9 + Batis 2.0/25

Sale

Sony
A9 + Batis 2.0/25

Kenmerken:

  • De eerste full-frame stacked CMOS-sensor met een resolutie van 24,2 MP ter wereld!
  • Fotograferen tot wel 20 fps zonder blackouts
  • Trillingsvrij en geluidloos fotograferen bij sluitertijden tot wel 1/32.000 sec.
  • AF-systeem met 693 Fase AF-punten en 60 AF/AE-trackingberekeningen per seconde.
  • Uitgebreide professionele functies (ethernetpoort, 2 SD sleuven, verlengde accucapaciteit)
  • 5-assige interne beeldstabilisatie met tot 5,0 stops compensatie

Productbeschrijving

Details

"Revolutionaire nieuwe α9-camera van Sony voor professionals"

De nieuwe Sony a9 biedt vele nieuwe indrukwekkende mogelijkheden zoals supersnel fotograferen met 20 frames per seconde zonder black-outs, 60AF/AE-trackingsberekeningen per seconde en een maximale sluitertijd van slechts 1/32.000 seconde.

Al deze functies worden vastgelegd en mogelijk gemaakt door de 35mm full-frame gestapelde Exmor RS CMOS-sensor (dit is ’s werelds eerste in zijn soort). Hiermee kunnen de gegevens tot wel 20x sneller verwerkt worden in vergelijking met eerdere uitgebrachte camera’s door Sony. Daarnaast is deze sensor gekoppeld aan de nieuw ontwikkelde BIONZ X verwerkingssensor welke ondersteund wordt door een front-end LSI die de overall prestaties maximaliseert.

Al deze snelheid en innovatie betreft geluidloos fotograferen wordt gecombineerd met het nieuwe scherpstelsysteem dat een fasedetectie van 693 AF-punten heeft. Dit nieuwe scherpstelsysteem dekt 93% van het beeld en garandeert dat zelfs de snelst bewegende onderwerpen en objecten betrouwbaar worden gevolgd en vastgelegd.

De a9 heeft naast de bovenstaande technische hoogstandjes ook een trillingsvrije, geluidloze electronische sluiter en daarmee is deze camera uitermate geschikt in situaties waar stilte is vereist. Ook is de a9 voorzien van een nieuwe Z-batterij welke ruim 2 keer meer capaciteit biedt voor maximale bruik- en betrouwbaarheid, twee SD-sleuven (waarvan één met UHS-II comptabiliteit), een ethernet-poort en vele nieuwe instellingen, koppen en andere opties die essentieel zijn voor het professionele gebruik van deze camera.

Extra informatie

Extra informatie

- Camera

Resolutie (MP)24MP
Display afmeting3"
Type geheugenSD, SDHC, SDXC, UHS-II
FPS20fps
ZoekerJa
AfmetingHoogte: 96mm - Breedte: 127mm - Diepte: 63mm
Gewicht673

+ Sensor

+ Objectief

+ Bijzonderheden

+ Video