Geneva DeCon

Een meesterstuk in een gelikt jasje

Smits Prijs


Levertijd opvragen


€ 1.995,00

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

Of je nu luistert naar Mozarts Moonlight Sonata of de nieuwste deep-base dance-muziek, DeCon levert een verbluffende akoestische uitvoering.

  • 3 Prachtige afwerkingen
  • ARC aansluiting voor TV
  • Met afstandsbediening en eigen app
  • Multiroom

Meer informatie

De DeCon biedt hetzelfde warme hifi-geluid en stereo in een enkele doos die u van Genève verwacht, waardoor u de hele dag aangenaam kunt luisteren. Dankzij de gepatenteerde dynamische digitale geluidsverwerking en de grote subwoofer wordt muziek vet en gedetailleerd weergegeven bij een zeer laag volume, en kan het verbluffende volumeniveaus bereiken zonder enige waarneembare vervorming. De DeCon is je kopje koffie in de ochtend en je metgezel voor een verrassingsfeestje!

Hi-Fi, vereenvoudigd

Bij Geneva is technologie moeiteloos. DeCon bevat Airplay 2 en Google Chromecast Audio, en je hebt er precies zo toegang toe als je normaal zou doen - ook multiroom. Kies gewoon DeCon-luidspreker uit uw luidsprekerslijst en hij is onmiddellijk klaar om af te spelen. U hoeft DeCon niet in te schakelen. Duizenden internetradiostations zijn met één tik verwijderd in de app. Bluetooth is ook beschikbaar voor direct afspelen.

Staal, aluminium, hout.

Obsessief vakmanschap is altijd Geneva's kenmerkende aanraking geweest. Metaal en hout worden naadloos in elkaar gezet om een ​​vlak oppervlak te verkrijgen dat prachtige materialen en kleuren combineert. Het metalen metalen rooster aan de voorkant is in een dik geëxtrudeerd aluminium frame geplaatst dat het beschermt en de structuur bij hoge volumes stabiliseert. De houten luchtdichte hoofdbehuizing verwarmt en ruimtelijk zacht geluid. Dit alles zorgt voor geen trillingen en geen resonantie-effecten.

Geen scherm.

Door de display en knoppen te verwijderen, heeft Geneva een klassiek meubelstuk ontworpen in plaats van een tech-show voorbestemd om spreker ouder te worden. De radiogestuurde aluminium afstandsbediening verlicht de volume-, bas-, treble- en luistermodi op de info-LED-balk en wordt alleen geactiveerd als je hem in je handen houdt. Dankzij de Geneva All-in-One Music Player-app zijn alle niet-alledaagse instellingen toegankelijk vanaf uw smartphone.

Mooie afwerkingen

DeCon past in elke kamer. Walnoot en warm aluminium passen in een breed scala aan huisstijlen. Zwart wengé en messing vallen op door de contrasterende omtrek van het frame, terwijl wit en zwart zich kunnen aanpassen aan alle omgevingen, net zoals kunstfoto's dat zouden doen. Tenslotte kan de DeCon kan worden aangesloten op uw tv of settopbox dankzij de HDMI Arc-connector of SPDIF. Gebruik na het aansluiten gewoon de afstandsbediening van uw tv zoals u gewoonlijk doet: de DeCon wordt automatisch in- en uitgeschakeld.

Specificaties

Algemene info

Merk Geneva
Kleur Walnoot
Energielabel -
Garantie 2 jaar
EAN 0694026813111

Actieve luidspreker kenmerken

Luidspreker soort Actieve luidspreker
Luidspreker Type 3-weg
Frequentiebereik (Hz) 20Hz – 35kHz
Bassreflex Ja

Connectiviteit

Ingangen ARC, Chromecast ready , Optisch
Uitgangen ARC
Draadloze Verbinding Airplay 2, Bluetooth, Chromecast, Wifi
Streaming services Deezer, Napster, Spotify Connect, Tidal
Radio Ontvangst Internetradio

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (mm) 450 x 400 x 780
Afmeting verpakking (mm) 470 x 420 x 800