Wharfedale Denton

Smits Prijs


€ 299,50
Ophalen in winkel

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

.
.

Meer informatie

Let op: Prijs per stuk

Denton 85th Anniversary is een tweewegluidspreker in de klassieke boekenplanktraditie, prachtig met de hand gefineerd in mahonie door Wharfedale-meubelmakers met een ingebouwd frontpaneel en een traditioneel rooster van wolfraamdoek.

Onder de traditionele buitenkant is de Denton 85th Anniversary echter helemaal up-to-date en maakt gebruik van een mix van traditionele en geavanceerde technologie.

De basunit is voorzien van Wharfedale's innovatieve geweven Kevlar-conus. Hoge frequenties worden verwerkt door een geweven, zachte koepelvormige treble-eenheid van textiel met een ferrietmagneet met hoge flux, ontworpen voor een soepele, gedetailleerde sound

Deze aandrijfeenheden worden gecombineerd door een zeer onderzochte crossover die bijna onhoorbaar is voor de luisteraar, wat resulteert in een samenhangend,naadloze muzikale output die zowel spannend als natuurlijk is in de weergave van elk bronmateriaal. De originele Denton stond bekend om zijn warme, rijke en natuurlijk klinkende karakter en de 85th Anniversary Edition behoudt dat karakter maar doordrenkt het met een open, gedetailleerde uitvoering die je zal verleiden om je hele muziek te verkennen verzameling.

Specificaties

Algemene info

Merk Wharfedale
Kleur Mahogany
Standaard meegeleverd Beknopte handleiding
Garantie 2 jaar

Luidspreker kenmerken

Luidspreker soort Boekenplank
Luidspreker Type 2-weg
Frequentiebereik (Hz) 45hz - 20khz
Impedantie (ohm) 4
Gevoeligheid in dB (2,83V/1W) 88dB
Bassreflex Achterzijde

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (mm) 340 x 240x275
Afmeting verpakking (mm) 350 x 260x (287