Veel gestelde vragen


Verzenden / Ophalen
Levertijden
Bezorgen / Installeren
Defecte producten
Veilig betalen
Ruilen / Retourneren


Drukte black friday

Vanwegee de drukte tijdens black friday kan het wat langer duren voordat u uw pakketje ontvangt. Bij de vervoerders doen hun best om de pakketjes op tijd te leveren, maar wij verwachten dat dit niet zal lukken. Voor tv's geldt dat wij proberen deze binnen een week te leveren met een speciaaltransport.

Verzenden/ophalen

Als de betaling van uw order is ontvangen wordt deze zo snel mogelijk naar u verzonden.
Kleine pakketten tot 25Kg inclusief TV tot 101cm worden verzonden per DPD.
Als de zending klaar staat voor verzending ontvangt u een mail met daarin het Pakketnummer, de zending is dan dezelfde avond online te volgen op de website van de DPD(www.dpd.nl)
Binnen Nederland worden zending de volgende werkdag bij u aangeboden, bestelling die Vrijdag na 14:00 uur, Zaterdag en Zondag gedaan worden komen Dinsdag aan.
Grote TV's, meubelen en grote luidsprekers worden door een transportbedrijf vervoerd, deze zendingen zijn te groot of te zwaar voor de normale pakketdiensten en de kosten voor transport zijn derhalve ook hoger als voor pakketen.
Transportzendingen binnen Nederland worden op Maandag, Woensdag en Donderdag bij ons opgehaald, Levering geschiet meestal binnen 3 werkdagen.

Mocht u zelf de order willen komen ophalen kan dit natuurlijk ook, als uw order klaar staat nemen wij contact met u op zodat u niet voor niets rijdt.

Voor zendingen naar het buitenland gelden andere looptijden, neem hiervoor a.u.b. eerst contact met ons op.


Levertijden
Wij hebben veel producten op voorraad en streven er naar uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen.
Mocht een product uitverkocht zijn of een langere levertijd hebben nemen wij altijd contact met u op.
Verzending van pakketen tot 25Kg inclusief TV tot 101cm duurt binnen Nederland meestal 2 werkdagen en in veel gevallen wordt uw product zelfs de volgende werkdag al bij u geleverd.
Grote TV's, meubelen en grote luidsprekers worden door een transportbedrijf vervoerd,  levering van deze producten geschiet meestal binnen 3 werkdagen.

Voor meubelen geldt een levertijd van +/- 4 tot 8 weken, deze worden op bestelling geleverd.

Voor producten die wij bij u moeten installeren maken wij met u een persoonlijke afspraak.
 


Bezorgen + installeren
Bestelde producten kunt u ook door onze eigen monteur laten bezorgen en installeren, hierbij kunt u denken aan ophangen van schermen of het plaatsen van geluidsinstallaities en meubelen.

De kosten hiervoor zijn afhankelijk van afstand, tijd en wat er moet gebeuren.
Neem hiervoor a.u.b. contact met ons op of kom hiervoor naar onze winkel, wij kunnen dan een realistisch beeld geven van de kosten.
Wij zijn gevestigd in Arnhem en kunnen binnen geheel Nederland bezorgen, houdt u alleen bij grote afstanden rekening met de kosten.


Defecte producten
Indien uw product defect is neemt u dan contact met ons op, het product kan ter reparatie in onze winkel aangeboden worden of u kunt het aan onze reparatiedienst opsturen.
Voor televisie's groter dan 101cm geven de meeste merken aan huis service, zij maken in dat geval direct met u een afspraak voor een service bezoek.
Mocht u het juiste telefoonnummer niet kunnen vinden, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag.

Voor Bose Premium producten geldt dat er een monteur van ons bedrijf bij u aan huis komt, mocht het probleem ter plaatse te verhelpen zijn zal dit ook direct gedaan worden, mocht dit niet mogelijk zijn neemt hij het defecte product mee om het door Bose Serivce te laten repareren.
Als het product klaar is wordt het weer bij u aangesloten.


Veilig betalen
De betalingen op onze webshop worden verzorgd door de firma Mollie in een beveiligde omgeving.
De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar:
Ideal
Bankoverschrijving
Paypal

(Klik hier voor meer informatie over Mollie)

U kunt tijdens de afwikkeling van uw order ook kiezen voor de optie ''ophalen in winkel''.
In de winkel kunt u ook contant of met PIN betalen.


Ruilen / Retourneren
Voor online gekochte artikelen geldt een afkoelperiode van 14 dagen na ontvangst van het bestelde artikel.
Als u een product wilt retourneren neemt u dan even contact met ons op, producten dienen volledig onbeschadigd en compleet te worden geretourneerd.

Voor kleine pakketten tot 30kg kunnen wij u een retourlabel sturen zodat u het pakket bij een DPD pakketpunt bij u in de buurt kunt inleveren. Deze retourkosten zijn voor uw rekening en deze kosten bedragen €7,50. Grote en zware pakketten, denk hierbij aan een TV, kunnen wij op laten halen door een koerier. De retourkosten hiervoor bedragen €49,00.

Uiteraard kunt u het door u bestelde artikel zelf bij ons in de winkel inleveren of op eigen kosten via een andere transporteur retour sturen. Als u er voor kiest het artikel zelf te versturen dient het uiterlijk binnen 14 dagen na melding bij ons te zijn aangekomen.

Wanneer het product bij ons is aangekomen krijgt u binnen maximaal 10 werkdagen uw aankoopbedrag retour(dit is exclusief eventuele verzendkosten).

Voor een aantal producten geldt dat deze niet kunnen worden geretourneerd als de verpakking is geopend in verband met hygiëne, dit geldt voor hoofdtelefoons, oordopjes en schoonmaakmiddelen.