Iso Acoustics Gaia I

Absorbeervoetje voor de wat grotere speakers

Smits Prijs


€ 182,25 P / ST
Ophalen in winkel

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

De GAIA I-isolatoren beheren de energie van de luidspreker.

Om trillingen te verminderen die door het ondersteunende oppervlak resoneren om dissonante geluiden in de luisterruimte of aangrenzende kamers te elimineren.

Interne reflecties van het harde ondersteunende oppervlak worden verzwakt, wat resulteert in een grotere helderheid en openheid van het geluid.

  • Elimineer ongewenst geluid

Meer informatie

De GAIA III van IsoAcoustics biedt verbeterde geluidshelderheid en openheid voor vloerstaande luidsprekers en subwoofers tot 100 kg.

De GAIA's worden in de basis van de luidspreker of subwoofer geschroefd om de bestaande spikes of voetjes te vervangen.

Vervaardigd met de visie om buitengewone akoestische prestaties te lever

Het kleine compacte ontwerp levert een ongelooflijke akoestische isolatie die duidelijkheid en openheid uit uw luidspreker zal halen zoals u nog nooit hebt gehoord.

De bekroonde, gepatenteerde IsoAcoustics-isolatie biedt een hoge mate van isolatie en is tegelijkertijd bestand tegen zijwaartse bewegingen en oscillaties om de uitlijning met de luisterpositie te behouden.

De GAIA III-isolatoren zijn directioneel en bieden optimale resultaten wanneer ze worden geïnstalleerd met het logo naar de luisterpositie gericht. Dit om de isolatoren uit te lijnen met de aandrijfkrachten van de luidspreker.

De GAIA III bevat schroefdraadadapters voor de maten M6-1.0, M8-1.25 en ¼ ”-20. Alternatieve schroefdraadadapters zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Controleer de online calculator van IsoAcoustics om de schroefdraadmaat van uw luidsprekers te bepalen en welk GAIA-model wordt aanbevolen voor uw luidspreker.

Specificaties

Algemene info

Merk Iso Acoustics
Standaard meegeleverd Beknopte handleiding
Garantie 2 jaar

Kenmerken accessoires

Type TV & Audio Accessoire Absorbeervoet

Afmetingen en gewicht

Gewicht verpakking (KG) 0.4
Afmetingen (mm) 49 x 62 x 62
Afmeting verpakking (mm) 55 x 70 x 70