Sony HT-A9 + SA-SW3

Verlegt grenzen voor Surround Sound

Smits Prijs


Regular Price € 2.299,00 Special Price € 1.869,00
Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

Voel het geluid vanuit elke richting en vanaf elke afstand, zelfs buiten de ruimte. Met Sony's unieke 360 Spatial Sound Mapping-technologie bezorgt het HT-A9 Surround Sound-systeem u, uw familie en uw vrienden een ongekende multidimensionale ervaring.

  • Draadloos
  • eARC
  • Easy Set-up
  • Subwoofer Optioneel

Meer informatie

Ontdek hoe de Sony Pictures-experts Sony's nieuwe geluid vinden

In deze video praten twee geluidsprofessionals van Sony Pictures Post Production Services over hun ervaringen met de HT-A9 en over hoe 360 Spatial Sound Mapping films tot leven brengt.

De ervaring van 360 Spatial Sound, alsof u onderdeel uitmaakt van de scène

Aan alle kanten omringd door meerdere phantom-speakers binnen een geoptimaliseerd geluidsveld hoort u elke vleugelslag en windvlaag met uitzonderlijke intensiteit. Alsof u en uw woonkamer zich in de film bevinden.

Ervaar ultrabreed 360 Spatial Sound

Een ultrabreed luistergebied vult uw volledige woonruimte, zodat uw familie en vrienden dezelfde geluidservaring beleven. Het luistergebied beperkt zich niet tot de voorkant van de tv, maar heeft een veel groter bereik.

Veelzijdige lay-out voor elk type woonkamer

Het is niet nodig om uw meubels te verplaatsen of de speakers nauwkeurig te positioneren. De HT-A9 beschikt over dubbele microfoons in elke speaker en meet op ingenieuze manier hun relatieve hoogte en positie, zodat het systeem twaalf phantom-speakers creëert en uw kamer volledig hult in meeslepend ruimtelijk geluid.

Draadloze verbinding

Plaats het besturingskastje dicht bij de tv en maak verbinding via HDMI. De vier speakers maken draadloos verbinding met het besturingskastje dus er liggen geen losse kabels in uw woonruimte.

Optimalisatie van geluidsveld

U kunt Optimalisatie van geluidsveld op elk moment activeren door in het startmenu op het tv-scherm de Eenvoudige installatie uit te voeren. Het Home Theatre-systeem HT-A9 meet op intelligente wijze de afstand tussen de speakers en het plafond, voor een slimme en eenvoudige instelling.

Innovatief speakerontwerp

Sony's speakers zijn ontworpen met geavanceerde technologieën om de superieure geluidskwaliteit en het brede bereik te leveren die vereist zijn voor 360 Spatial Sound Mapping.

X-Balanced Speaker Unit

De unieke rechthoekige vorm van deze speakers maximaliseert de oppervlakte van het diafragma voor een rijkere bas. Hierdoor wordt bovendien de driverafwijking verlaagd terwijl de geluidsdruk gelijk blijft. Dit zorgt voor minder vervorming en helderdere stemmen.

Soft-dome-type tweeter van 19 mm

Deze soft-dome-type tweeter van 19 mm werkt samen met de woofer voor een heldere en natuurlijke geluidsweergave bij middelhoge tot hoge frequenties.

Geleidingsplaat met schuine randen

De geleidingsplaat is ontworpen met schuine randen om geluidsdiffractie aan de zijkanten van de speaker te verminderen.

a helemaal op in superieure muziekkwaliteit

Geniet van muziek zoals de artiest het bedoeld heeft met hi-res audio voor kristalhelder en nauwkeurig geluid. Of ontdek een nieuwe manier om te luisteren met 360 Reality Audio, voor een meeslepende ervaring van een liveconcert of studiosessie. Met het HT-A9 Home Theatre-systeem komt uw muziek tot leven zoals nooit tevoren.

Realtime herstel van al uw gecomprimeerde bestanden

Door het gebruik van Edge-AI (kunstmatige intelligentie) en DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) worden gecomprimeerde digitale muziekbestanden in realtime opgeschaald. Het herkent instrumenten, genres en individuele elementen van elk nummer (zoals zang of intermezzo's) op dynamische wijze en herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan. Zo geniet u van een rijkere, completere luisterervaring.

Films en games voelen heel echt

Geniet van levendige scènes vol met levensechte kleuren en diepte. De kwaliteit van het originele beeld blijft volledig behouden als het door het HT-A9 Home Theatre-systeem wordt afgespeeld, dus u gaat helemaal op in de actie. Gamen is ook veel opwindender en realistischer, omdat de HT-A9 de nieuwste indelingen ondersteunt.

Luister naar uiterst diepe bas met een optionele subwoofer

Door een optionele subwoofer aan uw systeem toe te voegen voor lage frequenties kan het systeem een geluidsweergave met nog meer impact en kracht leveren. Er zijn twee modellen beschikbaar, ontworpen om diep basgeluid, helderdere stemmen en superieure hifi te creëren in alles waar u naar luistert. 

Geniet met de hele familie van muziek

Krijg eenvoudig toegang tot populaire muziekdiensten zoals Spotify en stream al uw favoriete albums en afspeellijsten met zowel Chromecast als Apple AirPlay 2. Nodig uw familie uit en organiseer een feestje.

Iedereen zit op de eerste rang

Met een ultrabreed luistergebied kan het hele gezin genieten van de totale muziekstreamingervaring, zelfs als ze meer aan de zijkant zitten.

niet van films zoals nooit tevoren met ruimtelijk geluid

Een slim algoritme voegt geluid van bovenaf toe aan gewone Surround-soundtracks en zelfs aan stereogeluid. Hierdoor wordt alles waar u naar luistert omgezet in een meeslepende 360 Spatial Sound geluidservaring. Druk gewoon op de knop 'Immersive AE' (Meeslepende AE) op de afstandsbediening om het te activeren.

Voice control (Stembesturing)

Voeg de HT-A9 toe aan uw speakergroep via de Google Home-app en u hoeft alleen nog maar een spraakopdracht te geven aan uw slimme speaker. Of u nu wilt dat de HT-A9 muziek afspeelt, het volume wijzigt of een van de vele andere functies bedient.

Omnidirectioneel ontwerp

De HT-A9 is een van Sony's nieuwste geluidssystemen voor thuis, dat gebruikmaakt van een omnidirectioneel ontwerp. Het cilindervormige design van een enkel blok zorgt voor een massief en 360 ruimtelijk geluid. Dankzij de vlakke achterkant past het perfect tegen de muur. De lichte parelgrijze kleur past goed bij muren, planken en andere elementen in uw interieur.

In enkele seconden ingesteld

U kunt bijna direct na het uitpakken genieten van de HT-A9. Stop gewoon de stekker in het stopcontact, sluit deze aan op uw tv met behulp van de HDMI en schakel hem in. Met LAN, HDMI IN en HDMI OUT (eARC) hebt u alles wat u nodig hebt om te genieten van een nieuwe ruimtelijke Surround Sound-ervaring.

Maak van uw hele woonkamer een overweldigende plek voor het hele gezin

Het ultrabrede Surround Sound op de HT-A9 maakt een filmavond thuis met uw gezin spannender en leuker dan ooit.

Specificaties

Algemene info

Merk Sony
Kleur Grijs
Garantie 2 jaar
EAN 4548736122000

Actieve luidspreker kenmerken

Luidspreker soort Luidsprekersets
Luidspreker Type 2-weg
Ingebouwde Atmos Speaker Ja
Bassreflex Voorzijde
Luidsprekers Kalibratie Ja

Connectiviteit

Ingangen ARC, E-ARC, HDMI 2.0, HDMI 2.1, Netwerk aansluiting, USB A
Uitgangen ARC, E-ARC, HDMI 2.0, HDMI 2.1, Netwerk aansluiting
Draadloze Verbinding Airplay 2, Bluetooth, Chromecast, HEOS Wireless Multi-Room, Wifi
Multiroom platform Google Home
Spraakassistent Google assistent
Ondersteunde Audio-formaten Dolby Atmos, Dolby Digital, DTS, MQA
Streaming services Spotify Connect
Radio Ontvangst Internetradio