ICEPAY is een Nederlandse Payment Service Provider die online betalingen verzorgt voor derden. Als u als consument een betaling doet aan de eigenaar van deze webshop (een klant van ICEPAY), gaat de betaling eerst naar ICEPAY (of stichting Escrow ICEPAY) en ICEPAY zorgt ervoor dat uw transactie aan de webshop eigenaar wordt uitbetaald.

ICEPAY is dus een tussenpartij en heeft geen invloed op de levering van de door u bestelde producten of diensten. Mocht u vragen hebben over de levering/annulering/terugbetaling van uw bestelling, dan raden wij u aan om contact op te nemen met de webshop.

Uw betaling is op verschillende manieren door ICEPAY beveiligd doordat:

  • ICEPAY een iDEAL Certificering van Currence (eigenaar iDEAL) heeft. ICEPAY voldoet daarmee aan de gestelde eisen van Currence op het gebied van o.a. techniek, veiligheid en betrouwbaarheid;

  • ICEPAY beschikt over de Thawte SSL certificering . Zo verkrijgt ICEPAY het hoogste niveau van authentificatie bij de afhandeling van een betaling. Dit betekent een gegarandeerd veilige betaalomgeving;

  • ICEPAY business partner van Thuiswinkel. org is. Dit verzekert u ervan dat ICEPAY strikte regels op gebied van informatieplicht, privacy, herroepingrecht en geschillenbeslechting naleeft.

Bezoek de ICEPAY website