Legend L 10x42

Sale

Bushnell
Legend L 10x42

  • Rainguard® HD
  • Lichtgewicht Magnesiumbehuizing
  • Waterdicht
  • Loodvrij glas

Productbeschrijving

Details

De Bushnell Legend Ultra HD verrekijkers zijn wereldwijd een groot succes geworden. Nu zijn er 3 nieuwe series geïntroduceerd, die dit succes verder gaan uitbouwen. De legend L Serie is de feitelijke opvolger van de beroemde Ultra HD serie. Deze L Serie onderscheidt zich van de E serie door de toevoeging van ED lenzen voor nog betere kleur- en contrastweergave. Daarnaast is de instelbare dioptriering vast te zetten, zodat deze niet per ongeluk verdraaid kan worden.

De beste in elke klasse.
Hoe maak je een Legend beter? Maak er een voor iedereen. De nieuwe Legend E, L en M-serie verrekijkers zijn gewoon de meest functionele - en meest uitgebreide verrekijker in zijn prijsklasse.
De gehele lijn heeft de exclusieve RainGuard® HD coating van Bushnell. Gebouwd met een lichtgewicht magnesium behuizing en een volledig multi-coated optiek voor de beste licht transmissie, de E-serie toont uitstekende prestaties op elk niveau. De L-serie blijft deze kenmerken en voegt toonaangevende functies, zoals het Premium ES-glas en een oculair dioptriecompensatie toegevoegd met vergrendeling.
Voor maximale helderheid en duidelijkheid, de M-serie voegt een diëlektrische coating om hoge kleur reproduceerbaarheid en een 92% sterkte lichttransmissie zorgen. Het maakt niet uit waar je Legend® kiest, je bent de beste Extra-low Dispersion Glass ontvangen prestaties in de klas.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

EAN029757981042

+ Kenmerken