Legend M 8x42

Sale

Bushnell
Legend M 8x42

  • Rainguard® HD
  • Lichtgewicht Magnesiumbehuizing
  • Waterdicht
  • Loodvrij glas

Productbeschrijving

Details

De Bushnell Legend Ultra HD verrekijkers zijn wereldwijd een groot succes geworden. Nu zijn er 3 nieuwe series geïntroduceerd, die dit succes verder gaan uitbouwen. De Legend M serie is de toplijn, uitgevoerd in Open-Brug behuizing en verkrijgbaar in 8x42 en 10x42 uitvoering. Naast alle specificaties van de L Serie modellen, heeft de M Serie ook nog een Dielectrische Prisma Coating, welke er voor zorgt dat de lichttransmissie op maar liefst 92% komt.

De beste in elke klasse.
Hoe maak je een Legend beter? Maak er een voor iedereen. De nieuwe Legend E, L en M-serie verrekijkers zijn gewoon de meest functionele - en meest uitgebreide verrekijker in zijn prijsklasse.
De gehele lijn heeft de exclusieve RainGuard® HD coating van Bushnell. Gebouwd met een lichtgewicht magnesium behuizing en een volledig multi-coated optiek voor de beste licht transmissie, de E-serie toont uitstekende prestaties op elk niveau. De L-serie blijft deze kenmerken en voegt toonaangevende functies, zoals het Premium ES-glas en een oculair dioptriecompensatie toegevoegd met vergrendeling.
Voor maximale helderheid en duidelijkheid, de M-serie voegt een diëlektrische coating om hoge kleur reproduceerbaarheid en een 92% sterkte lichttransmissie zorgen. Het maakt niet uit waar je Legend® kiest, je bent de beste Extra-low Dispersion Glass ontvangen prestaties in de klas.

Extra informatie

Extra informatie

- Kenmerken

Soort Full-size Roof
Objectiefdiameter42
vergroting8x
WaterproofJa
Gewicht722
EAN029757998422