Mission LX-5 MKII

Vloerstaande luidsprekers van Mission

Smits Prijs


€ 449,50
Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

Mission LX-5 MKII is de middelste van drie vloerstaande luidsprekers in Mission's instapmodel LX MKII-serie, ontworpen voor prijsgevoelige consumenten voor zowel stereo- als home theater-toepassingen.

Meer informatie

De LX MKII serie is uitgerust met een nieuwe 24mm microvezel dome tweeter met neodymium magneet, geselecteerd voor maximale magnetische kracht in een kleine ruimte. Een nieuwe versie van Mission's DisDrive woofer/middentoner drive unit, waarbij de gebruikelijke conus en stofkap zijn vervangen door een naadloos kromlijnig diafragma, is ook te vinden. Het diafragma zelf is gemaakt van een geavanceerde dubbellaagse vezelformule, geselecteerd vanwege de verminderde gevoeligheid voor hygroscopie en omdat het zeer stijf is voor zijn massa met een uitstekende zelfdemping.

 

Net als de QX-serie is de LX MKII-serie voorzien van "kamtand"-vertanding in de omgeving van de hoofddriver en van inkepingen rond de tweeter, waardoor een vloeiender frequentierespons wordt geboden dan bij de vorige generatie.

 

De drie staand gemonteerde modellen in de serie hebben DiaDrive units die zijn geplaatst volgens Mission's Inverted Driver Geometry (IDG), waarbij de bas/middentoner boven de treble unit is geplaatst. De tweeweg LX-4 MKII en LX-5 MKII vloersystemen breiden IDG uit tot een volledige D'Appolito array, waarbij de treble unit tussen een paar DiaDrive bas/mid units is geplaatst - één boven, één onder.

Hifi Accessoires

Hifi Accessoires

Specificaties

Algemene info

Merk Mission
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar
EAN 6972650923937

Luidspreker kenmerken

Luidspreker soort Vloerstaand
Luidspreker Type 2-weg
Aanbevolen versterker vermogen (W) 30-150
Frequentiebereik (Hz) 42 - 20.000
Impedantie (ohm) 8
Gevoeligheid in dB (2,83V/1W) 106
Bi-Wire Ja
Bassreflex Achterzijde
Complete systemen Subwoofer Geen