T778

Nieuw

NAD
T778

  • Touchscreen Display
  • Dolby Atmos 7.2.4
  • BlueSound BluOS ingebouwd

Productbeschrijving

Details

Na een zeer succesvolle nieuwe lijn stereoversterers introduceert NAD nu ook hun eerste vernieuwde surround receiver. Wij zijn inmiddels bekend met de succesvolle stereo modellen zoals de M10, C388 en C368. NAD heeft deze succesvolle lijn nu vertaald naar een surround receiver.

De T778 is op alle fronten vernieuwend. Ten eerste is de opvallende grote touchscreen display. Via deze display krijg je op een nieuwe manier toegang tot de receiver en alle functionaliteiten van het apparaat. Je ziet hier bijvoorbeeld wat voor een muziek er afspeelt en er kan veel gedetaileerder informatie worden weergegeven over je bronsignaal en een breed scala aan andere informatie. Naast dat wij erg enthousiast zijn wordt ook door belangrijke partijen als het Home Cinema Magazine en hifi.nl erg lovend geschreven. Home Cinema Magazine geeft de T778 maar liefst een 10.0 en ook bij Hifi.nl krijgt hij 5 sterren een cijfer dat ze zelden aan een receiver geven. 

Modules

Verder werkt NAD met deze receiver ook weer met MCD (Modular Design Construction). Dit wil zeggen dat je modules in de versterker kan steken die je de mogelijkheid bieden om in de toekomst extra functies aan de receiver toe te voegen of onderdelen te vernieuwen. Hierdoor hoef je over een aantal jaren niet een heel nieuw apparaat te kopen om je surround opstelling te vernieuwen. Je kan met het vervangen van een module je receiver weer helemaal maken. Denk hierbij aan een update voor de nieuwste HDMI standaarden, videoformaten of toekomstige Dolby Atmos standaarden. 

Bluesound

Bluesound is inmiddels uitgegroeid tot één van de betere multiroom/streaming platforms. Met Bluesound kan je in tegenstelling tot veel andere concurrenten muziek ik de allerbeste geluidskwaliteit afspelen. Flac bestanden en zelds MQA (Master Quality Authenticated) bestanden worden ondersteund. Met Bluesound kun je ook eenvoudig je systeem uitbreiden met geluid in andere ruimtes. Je kunt Airplay 2 ondersteunde producten of andere producten met Bluesound functionaliteiten toevoegen aan dit systeem en eenvoudig bedienen en samen laten spelen. 

Dirac live

Diract Live is de grote opkomende standaard voor het inregelen van je surround opstelling. Waar de meeste receivers Audyssey als standaard hebben voor ruimtecorrectie biedt NAD met Dirac een hoop extra mogelijkheden en veel nauwkeurigere metingen. Met de meegeleverde meetmicrofoon en de app kun je via Dirac Live Room Correctie zelf stapsgewijs je systeem naar wens afstellen. Je kunt dit systeem eventueel nog verder uitbreiden met een proffesione versie van Dirac.  

HDMI module

De ingebouwde HDMI module biedt de mogelijkheid om alle gangbare HDMi formaten te ondersteunden. Doordat het HDMI board als module geplaatst is kunt u ook in de toekomst nog vervangen voor een meer recente module die bestandsformaten die we in de toekomst zullen krijgen te ontvangen. 

Extra informatie

Extra informatie

- Specificaties

Uitgangsvermogen per kanaal140W 8 Ohms (21.5dBW) / 9 x 85W Full Disclosure Power
Aantal Kanalen9.2

+ Aansluitingen

+ Videokenmerken

+ Overige

+ Kenmerken