Batis 2.8/135 AF E-Mount

Zeiss
Batis 2.8/135 AF E-Mount

  • 135mm portret objectief
  • Sony FE-vatting
  • Spatwater/Stofdicht

Productbeschrijving

Details

ZEISS Batis 2.8/135

Het medium telefoto-objectief voor een nieuw tijdperk.

Lange brandpuntsafstand, snelle autofocus, optische beeldstabilisatie. Dankzij de uitstekende correctie van alle chromatische aberraties is de ZEISS Batis 2.8/135 met Apo Sonnar design een waar high-performance telefoto-objectief. Het objectief is de optimale oplossing voor medium-afstand portretfotografie.

De geavanceerde correctie van het Apo Sonnar objectief zorgt voor een extreem realistische afbeelding van uw thema. Om bewegen te voorkomen is het objectief ook uitgerust met een optische beeldstabilisator. De snelle en nauwkeurige autofocus garandeert haarscherpe foto's - zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden. De geringe velddiepte bij een maximaal diafragma creëert een creatieve combinatie van scherpte en wazigheid waardoor u de aandacht van de toeschouwer kunt focussen op het hoofdthema van uw foto.

The ZEISS Batis autofocusobjectieven werden speciaal ontworpen voor spiegelloze full-frame systeemcamera's van Sony. De objectieven zijn geheel compatibel met alle E-mount camera's en bieden behalve een snelle en stille autofocus ook bescherming tegen stof en slecht-weersomstandigheden. Het innovatieve OLED-scherm laat de afstand en velddiepte zien zodat u het focusbereik altijd perfect kunt instellen voor uw creatieve foto's. Het resultaat: foto's waar u versteld van staat. Het geheel nieuwe ontwerp van de high-speed ZEISS Batis productgroep zorgt voor een perfecte beeldkwaliteit.

Soepele en betrouwbare autofocus

Voor het ontwerp van het autofocus-systeem is een buitengewoon nauwkeurige verschuiving van bepaalde objectiefgroepen noodzakelijk. Het scherpstellingssysteem van ZEISS objectieven is ontworpen voor een robuust en soepel autofocusmechanisme met de best mogelijke beeldvormingsprestatie.

Optische beeldstabilisator

De optische beeldstabilisator zorgt voor scherpe en stabiele beelden bij slecht licht. In combinatie met de eigen OIS van de camera, heeft u de voordelen van beide systemen. Aangezien ISO-waarden niet hoeven te worden verhoogd om voor slecht licht te compenseren, beperkt deze functie ook digitale ruis in de afbeelding.

Robuuste en weerbestendige metalen constructie

Door de antistof- en antispetter- eigenschappen is het objectief perfect geschikt voor kritische omstandigheden buiten. Tevens is het ontworpen voor vele jaren intensief gebruik.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

EAN4047865800662

+ Kenmerken