Televisie
Bij Smits staan alle actuele modellen van alle bekende merken aangesloten en overzichtelijk opgesteld. Zo kunt u ze op uw gemak vergelijken. Bij Smits werken specialisten die u alles kunnen vertellen over alle soorten televisies, LCD-LED en OLED schermen. Zij vertellen u geen sprookjes maar feiten. Full HD of UltraHD, wel of niet 3D, SmartTV, beeldvervorming of de juiste beeldverhouding. De specialist geeft u een helder beeld.

Digitale Foto en Video Camera's
Van oorsprong is Smits een fotovakspecialist. Deze achtergrond is nog duidelijk zichtbaar aan het enorme assortiment en de vakkennis van onze fotospecialisten.
De foto afdeling is een innovatieve afdeling. Alle nieuwe apparatuur staat demonstratieklaar opgesteld. De nieuwste digitale camera's en accessoires, maar evengoed de professionele spiegelreflexcamera. Ook alle accessoires vindt u bij Smits

Hifi Stereo & Home Cinema
Smits is de Hifi-specialist van Oost Nederland. U vindt hier een ongekend complete collectie stereo- en surroundapparatuur. In de zeer goed uitgeruste luisterruimte kunt u samen met de geluidspecialist de juiste keuze maken. Dolby Digital of stereo. Voor elk budget de juiste set.
Tevens hebben wij een ruim assortiment hoofdtelefoons.

Bose Producten
Wij hebben een ruim assortiment Bose producten in onze winkel demonstratie klaar opgesteld staan, komt u langs in onze winkel dan kunnen wij u over de uitgebreide mogelijkheden informeren.
Wilt u deze producten thuis geïnstalleerd hebben dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Onze eigen installatiemonteur installeert alles vakkundig bij u thuis.
In onze winkel kunnen wij met u alle mogelijkheden bespreken, koopt u deze producten online en wilt u deze door ons laten instaleren dan is dit ook mogelijk.
Wij leveren door heel Nederland, de kosten voor installatie zijn mede afhankelijk van tijd/afstand neemt u hiervoor even contact met ons op.

Spectral TV-meubelen
Op de bovenverdieping vindt u tevens alles op het gebied van beeld en geluid meubilair. HiFi, LCD of Oled Meubelen met geïntegreerde audio, Spectral biedt voor al deze een passende oplossing die aan ieders smaak is aan te passen. Het is allemaal demonstratieklaar te zien en te horen. Kom, kijk en luister zelf.

.