K1 II Body

€250,- Kassakorting en €50,- Cashback

Pentax
K1 II Body

  • €250,- instant cashback
  • FullFrame 36MegaPixel CMOS
  • Kantelbaar scherm
  • 100% Zoeker
  • Zeer robuste weersbesendige Body
  • Ingebouwde Stabilisator

Productbeschrijving

Details

Nu tijdelijk €250 kassakorting en €50,- Cashback (van 29 November t/m 10 Januari 2020)

Kassakorting is verwerkt in de prijs, Cashback via Pentax website

De PENTAX K-1 Mark II is de opvolger van de in april 2016 gelanceerde K-1 en is op flink wat punten verbeterd.

Snelle accurate autofocus
De engineers hebben het autofocus proces geoptimaliseerd waardoor een zeer snel en nauwkeurig AF-systeem is ontstaan. Dit was mede mogelijk doordat de AF module van veel kruissensoren is voorzien. Ook de AF tracking algorithmen zijn geoptimaliseerd waardoor snel bewegende onderwerpen in de AF-C modus haarscherp vastgelegd kunnen worden.

Nieuwe pixelshift systeem II werkt ook uit de hand
Het door PENTAX ontwikkelde Pixel Shift Resolution System – volledige RGB informatie door de beeldsensor te verschuiven – is geüpgraded naar het Pixel Shift Resolution System II.

Bij het vorige pixelshift systeem was het noodzakelijk om vanuit een statief te werken om de sensor te laten verschuiven.

Met het nieuwe systeem kan je beelden met volledige RGB resolutie vastleggen bij opnamen vanuit de hand! Grote voordeel van het systeem is de enorme detaillering, scherpte, natuurgetrouwe kleuren en zeer weinig ruis!

Hoogwaardige beeldprestaties met optimale ruisonderdrukking
Door een nieuwe ingebouwde accelerator te koppelen aan de PRIME IV beeldverwerkingsengine, is de beeldkwaliteit verhoogd en de ruis gereduceerd.

Door de maximale iso naar 819.200 te verhogen kon ook in de bereiken tot 25.800 enorm veel winst worden behaald met reductie van ruis.

Alle objectieven gestabiliseerd door bewegings reductie in de body
Het vijf-assen Shake Reduction II systeem zorgt voor haarscherpe foto’s uit de hand. Het systeem geeft volledige controle over de grote full-frame beeldsensor en is speciaal ontwikkeld om bewegingen bij het vasthouden te compenseren, ongeacht de oorzaak of hoek. De bewegingsreductie kan 5 lichtwaarden opvangen.

 Geschikt voor extreme omstandigheden
Voor Pentax gebruikelijk kan ook de nieuwe PENTAX K-1 Mark II probleemloos gebruikt worden in extreme weersomstandigheden. Stofdicht, waterproof en bestand tegen temperaturen tot -10 graden Celsius.

Aan de achterkant is de PENTAX K-1 Mark II voorzien van een flexibel, kantelbaar LCD-scherm, dat met een simpele beweging vrijwel alle kanten op kan worden gekanteld. Daarnaast is de outdoor monitor functie van het scherm, die snelle aanpassing van de helderheid mogelijk maakt, flink verbeterd om beter zichtbaar te zijn op donkere locaties.

De rood verlichte monitorweergavefunctie maakt het kijken naar het scherm gemakkelijker wanneer je ogen gewend zijn geraakt aan de donkere omgeving tijdens nachtelijke fotografiesessies.

Voor PENTAX K-1 Mark II is er de keuze uit 15 Fullframe objectieven. Daarnaast kunnen ook PENTAX APS-C objectieven (met crop) worden gebruikt!

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

1_Gewicht (KG)1.0000

+ Camera

+ Sensor

+ Objectief

+ Bijzonderheden

+ Video