Bowers & Wilkins Pi5

High end Bluetooth oordopjes
€ 249,00
Ophalen in winkel Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

PI5 zijn in-ear Bluetooth Noise Cancelling oordopjes, Top geluid en goed gebouwd. IP54 zweet- en waterbestendig ontwerp, die wordt bestuurd door een speciale smartphone-app, waarmee je de batterijstatus kunt controleren, en instellingen voor ruisonderdrukking kan optimaliseren.
  • IP54
  • Noise cancellation
  • Draadloos opladen mogelijk

Meer informatie

De Pi5 draadloze oordoppen heeft veel kenmerken gemeen met de legendarische luidsprekers van B&W, ze zijn aantrekkelijk, goed gebouwd en leveren een verfijnd geluid. Bovendien zitten ze boordevol handige functies, waaronder aanraakbediening en hybride ruisonderdrukkingstechnologie. Tik of tik op een van de oordopjes om muziek, oproepen, ruisonderdrukking en meer te bedienen.


Bluetooth 5.0 en True Audio Performance is aan boord, een nieuwere versie van de populaire draadloze technologie. Dat betekent een sterkere, stabielere verbinding met een een indrukwekkende audio-ervaring voor het afspelen van muziek en podcasts - of bellen - met uw telefoon.


Grote drivers bieden een gebalanceerd, gedetailleerd geluid Trouw aan de op geluid gerichte wortels van het bedrijf, vind je in elk oordopje een krachtige 9,2 mm dynamische driver. Deze drivers werden geïnspireerd door de ingenieurs die verantwoordelijk waren voor de vlaggenschipluidsprekers van B&W. Ze zijn afgesteld voor helder, goed uitgebalanceerd geluid met nauwkeurige stereobeeldvorming.


De Pi5 is voorzien van een draadloze oplaadcase met snellaadfunctie, die met elke draadloze oplader werkt en comfortabel opladen onderweg mogelijk maakt.

Specificaties

Algemene info

Merk Bowers & Wilkins
Kleur Wit
Garantie 2 jaar
EAN 0714346336678

Hoofdtelefoon kenmerken

Soort In-Ear
Accuduur (uur) 4.5
Draadloos Bluetooth
Noise Cancelling Ja
Ingebouwde Microfoon Ja
Ingebouwde Volumeregelaar Ja

Connectiviteit

Draadloze Verbinding Bluetooth, Bluetooth APT-X
Spraakassistent Alexa, Google assistent, Siri

Afmetingen en gewicht

Gewicht verpakking (KG) 0.5
Afmetingen (mm) 60 mm (B) x 28 mm (T) x 57 mm (H)