PULSE SOUNDBAR wit

Sale

Bluesound
PULSE SOUNDBAR wit

  • Streaming music naar Bluesound Players in het huis
  • DOLBY® Mixdown
  • Draadloze Subwoofer connectie
  • Toegang tot internet radio stations, cloud music en je local muziek bibliotheek.
  • 120 watt, DirectDigital Amplifier DAC

Productbeschrijving

Details

De Pulse Soundbar van Bluesound is een meer dan welkome aanvulling op het pakket van Bluesound waarin het gebruik van streaming audio de hoofdrol speelt. Naast de bestaande Nodes zonder luidsprekers, de Vault voor muziekopslag en de Pulse modellen mét luidsprekers is een soundbar met optionele subwoofer de oplossing om een platte tv een behoorlijk geluid mee te geven.

De Pulse Soundbar van Bluesound is op dezelfde manier als andere Bluesound-speakers te integreren in je multiroom-systeem en kan bediend worden met de BluOS-app voor je smartphone, tablet of pc. De speaker kan onder de tv gehangen of geplaatst worden; een muurbeugel wordt meegeleverd, een standaard kan los gekocht worden.

De soundbar biedt ondersteuning voor hoge resolutie audio (24-bit/192kHz) en is de eerste soundbar ter wereld die ondersteuning biedt voor Master Quality Authenticated (MQA) high-resolution audio streams. De speaker biedt een vermogen van 120 Watt en beschikt over zes versterkers en acht drivers. Voor diegenen die extra laag willen toevoegen middels een subwoofer is de optionele Pulse Sub te koop.

 

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

1_ManufacturerBluesound
1_KleurWit
EAN5703120291543

+ Soundbar kenmerken

+ Afmetingen en gewicht