PX7 Space Grey

Bowers&Wilkins
PX7 Space Grey

  • Krachtige 43-mm drivers
  • Adaptive noise cancelling
  • 30 uur luisterplezier

Productbeschrijving

Details

De Bowers & Wilkins PX7 is de nieuwe Over-ear Noise-cancelling hoofdtelefoon van B&W.

Hiermee geniet u van muziek onderweg op het allerhoogste niveau door de krachtige drivers en adaptive noise cancelling die je midden in de muziek plaatst!

Het geluid van de PX7 wordt door legendarische 43-millimeter drivers voorgestuwd. De grootste in de BW hoofdtelefooncollectie. Deze drivers zijn gemaakt en gefinetuned door de makers die tevens verantwoording hadden voor de 800 Series Diamond-luidsprekers welke zich in de Abbey Road studio's bevinden.

Daarnaast beschikt de PX7 over Adaptive noise cancelling die reageert op je omgeving om de muziek zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Je kunt maar liefst 30 uur aan één stuk door luisteren op één acculading. Hier in zou je op en neer kunnen vliegen van Amsterdam naar San Francisco en zelfs dan hou je nog tijd over. Is 30 uur niet voldoende? Dan heb je met 15 minuten laden al een extra 5 uur luisterplezier. 

De B&W PX7 volgt wat jij doet. Til je een oorschelp op omdat je wilt horen wat er zich om je heen afspeelt of doe je de koptelefoon af omdat je met iemand wilt converseren, dan stopt de muziek automatisch. Zodra je hem weer opzet gaat de muziek verder.

Als laatste uitblinker is het design en materiaal van de PX7 geinspireerd op raceauto's. Composiet van geweven koolstofvezels, ook wel Carbon genoemd. Dit geeft de PX7 een enorme sterkte en flexibiliteit die bestand is tegen dagelijks gebruik, slijtage en laat je puur van het geluid genieten zonder je zorgen te hoeven maken over of hij niet breekt.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

1_Gewicht (KG)0.3000
1_KleurSpace Grey
EAN0714346332700
1_ManufacturerBowers&Wilkins

+ Kenmerken