Soundbar 700 5.1 set Zwart

Sale

Bose
Soundbar 700 5.1 set Zwart

  • Strak Design
  • Krachtig Geluid
  • QuietPort-technologie
Van € 2.047,00 € 1.649,00 Vraag naar de Smits prijs

Productbeschrijving

Details

Soundbar 700

Met de Bose Soundbar 700 van Bose kijk je geen televisie, maar zit je in je televisie. Dankzij de PhaseGuide-technologie wordt het geluid in alle richtingen van je woonkamer gestuurd en lijkt het net alsof je meespeelt in je favoriete serie of middenin de jungle zit. De 4 platte transducers zorgen hierbij voor een helder geluid.

Universele afstandsbediening

De bijgeleverde universele afstandsbediening beschikt over 7 presets. De knoppen die je nodig hebt voor een bepaald programma lichten op voor extra gebruiksgemak. Met de Bluetooth-verbinding kun je muziek van je telefoon of tablet afspelen, maar Spotify of je andere favoriete muziekdiensten kunnen ook moeiteloos worden gebruikt. En als je de afstandsbediening even niet in de buurt hebt, dan kan je binnenkort de Bose Soundbar 700 zelfs met je stem bedienen!

Design

Het geluid is perfect net als het design. De soundbar heeft een glazen bovenkant, metalen grille rondom en heeft een smal, compact formaat. Je kunt de Bose Soundbar 700 eenvoudig plaatsen op de tv-statief of bevestigen aan de muur.

LET OP: Omdat de spraakbesturing nog bij Bose in ontwikkeling is, werkt deze functie momenteel nog niet in Nederland. Door middel van een software-update zal deze functie in een later stadium toegevoegd worden.

Bass Module 700

De Bose Bass Module van Bose is special ontworpen voor de Bose Soundbar 700. Deze subwoofer geeft het geluid een extra dimensie waarbij vervorming vrijwel geëlimineerd wordt, dankzij de QuietPort-technologie. Niet alleen het geluid wordt fantastisch met de Bose Bass Module, maar ook je woonkamer. Met het strakke design en glazen bovenkant gaat de subwoofer op in je interieur. Er komen geen draden aan te pas die moeilijk weg te werken zijn, want de Bose Bass Module maakt draadloos verbinding met de soundbar.

Surround Speakers

De Bose Surround speakers zijn exclusief ontworpen voor de Bose Soundbar 500 of 700. Met deze 10 cm hoge speakers heb je het gevoel alsof je in de bioscoop zit. Deze surround-achterspeakers zijn eenvoudig te koppelen aan je soundbar door de twee meegeleverde, draadloze ontvangers die draadloos verbinding kunnen maken.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

1_Gewicht (KG)20.0000
1_KleurZwart
1_ManufacturerBose
EAN0017817783255, 0017817789523

+ Kenmerken