SoundLink On-Ear + mic Zwart

Sale

Bose
SoundLink On-Ear + mic Zwart

 • Ongeëvenaarde prestaties voor een draadloze hoofdtelefoon
 • Lichte on-ear pasvorm die je de hele dag door comfortabel kunt dragen
 • Eenvoudige Bluetooth®-bediening op de hoofdtelefoon voor muziek luisteren en bellen
 • Speelduur tot wel 15 uur met een oplaadbare lithium-ionaccu
 • Handige gesproken meldingen voor instellingen en dagelijks gebruik

Productbeschrijving

Details

Alleen muziek. Geen kabels.

Geniet van draadloze vrijheid met de eerste on-ear draadloze hoofdtelefoon van Bose. Het geluid is krachtig en helder, de intuïtieve bediening maakt schakelen tussen muziek en gesprekken heel eenvoudig en met de duurzame, oplaadbare accu speel je urenlang muziek af. Voor nog meer comfort is hij 40% lichter dan vergelijkbare modellen. Het is dus eenvoudiger dan ooit om in alle vrijheid te luisteren.

 • Ongeëvenaarde prestaties voor een draadloze hoofdtelefoon
 • Lichte on-ear pasvorm die je de hele dag door comfortabel kunt dragen
 • Eenvoudige Bluetooth®-bediening op de hoofdtelefoon voor muziek luisteren en bellen
 • Speelduur tot wel 15 uur met een oplaadbare lithium-ionaccu
 • Handige gesproken meldingen voor instellingen en dagelijks gebruik

Beter geluid, zonder kabels

Bereid je voor op prestaties die de lat voor Bluetooth®-hoofdtelefoons hoger leggen. Geniet altijd en overal van gedetailleerd en gebalanceerd geluid. Bose® TriPort®-technologie en Active EQ leveren muziek die net zo dynamisch is als die van onze beste bekabelde hoofdtelefoon. Je hoort het diepste laag en het helderste hoog, zonder een enkel snoertje.

Vermogen te over

Met een speelduur tot wel 15 uur kun je luisteren naar je favoriete nummer, een film zien en video's bekijken, en dan heb je nog genoeg energie over. Laad de hoofdtelefoon in maar 1,5 uur volledig op door de meegeleverde usb-kabel aan te sluiten op een wandoplader of een ander apparaat met een usb-poort. Als de accu leeg is, kun je na 15 minuten opladen de hoofdtelefoon weer 2 uur gebruiken.

Ontworpen voor jou

De verstelbare hoofdband voelt comfortabel aan en de oorschelpen kunnen worden gekanteld voor een persoonlijke pasvorm. De zachte kussens voegen zich om je oren en alle materialen zijn licht en duurzaam. Je kunt de oorschelpen eenvoudig opvouwen voor het opbergen in het compacte draagetui. En als de accu leeg is, kun je de extra kabel aansluiten en gewoon blijven luisteren.

Tiptoetsen

Word je gebeld terwijl je muziek luistert of een video bekijkt? Raak gewoon de knop op de rechteroorschelp aan om meteen te verbinden. Raak de knop opnieuw aan om nummers af te spelen, te pauzeren, over te slaan of om te bellen. Beweeg je tot op 9 meter terwijl je tegelijkertijd verbonden bent met je smartphone en tablet. Door de gesproken meldingen blijf je op de hoogte van de acculevensduur, de verbindingsstatus en wie er belt. Laat je smartphone dus lekker in je zak zitten of aan de andere kant van de kamer liggen.

Horen en gehoord worden

Ongekend duidelijke telefoongesprekken met SoundLink® on-ear headphones - zelfs als je in een lawaaiige of winderige straat staat. De dubbele microfoons verminderen achtergrondgeluid zodat je er zeker van kunt zijn dat je wordt gehoord. Ook de stem van je gesprekspartner klinkt luid en duidelijk dankzij Bose-technologie die automatisch het volume van de hoofdtelefoon aanpast wanneer het geluid om je heen verandert.

Details/handleidingen

Details

Vooraanzicht
Zijaanzicht
Draagetui
Audiokabel
Usb-kabel

Afmetingen

Hoofdtelefoon

 • Hoogte: 18,00 cm
 • Breedte: 14,00 cm
 • Diepte: 6,00 cm
 • Gewicht: 152,60 g
 • Lengte audiokabel: 120 cm
 • Lengte usb-kabel: 33,4 cm

Draagetui

 • Hoogte: 12,80 cm
 • Breedte: 12,80 cm
 • Diepte: 5,80 cm

Aanvullende details

 • Draadloos bereik: 9 m
 • Gebruiksduur accu: tot 15 uur
 • Oplaadtijd: 1,5 uur voor volledig opladen
 • Snel laden: 15 minuten voor 2 uur
 

In de doos

Inbegrepen items

 • SoundLink® on-ear headphones
 • Audiokabel van 120 cm
 • Usb-kabel van 33,4 cm
 • Draagetui
 
Veelgestelde vragen

Is mijn tablet of smartphone compatibel met SoundLink® on-ear Bluetooth® headphones?
Ja. De hoofdtelefoon is compatibel met andere Bluetooth®-apparatuur die gebruikmaakt van Bluetooth® 2.1 (of later) die Bluetooth® A2DP, handsfree en hoofdtelefoonprofielen ondersteunen.

Kan ik met SoundLink® on-ear headphones met twee apparaten tegelijk verbinding maken?
Ja. Deze hoofdtelefoon kan op hetzelfde moment verbonden zijn met twee Bluetooth®-apparaten door het gebruik van multipoint-technologie.

Kan ik SoundLink® on-ear headphones met mijn tv gebruiken? Werkt hij met een Bluetooth®-zender?
Nee, de meeste tv's hebben geen Bluetooth®-functie. Hoewel een zender technisch zou werken, ontstaat er waarschijnlijk een vertraging tussen beeld en geluid.

Kan ik deze hoofdtelefoon gebruiken voor VoIP-gesprekken?
Ja. De hoofdtelefoon werkt ook met Voice over Internet Protocol (VoIP)-apps op mobiele apparatuur die het Bluetooth® handsfree-profiel ondersteunt.

Kun je met SoundLink® headphones gebruikmaken van spraakherkenningsapps?
Ja. Houd de multifunctionele knop 3 seconden ingedrukt om spraakherkenning te starten met een mobiel apparaat dat deze functie ondersteunt.

Biedt deze hoofdtelefoon ruisonderdrukking?
Nee. Hoewel SoundLink® headphones enig omgevingslawaai kunnen blokkeren, zijn ze niet specifiek voor dit doel ontworpen en bevatten ze geen technologie voor ruisonderdrukking.

Kan ik de hoofdtelefoon gebruiken met mijn draagbare audioapparatuur of mijn apparatuur thuis?
Ja. Je kunt de SoundLink® headphones gebruiken om te luisteren naar je favoriete audiobronnen (dvd/cd-speler, digitale muziekspeler, computer) met behulp van de bijgeleverde audiokabel. Ze klinken alleen een beetje anders, omdat de elektronica die de Active EQ aandrijft alleen beschikbaar is als je luistert via een draadloze verbinding.

Kan ik ook naar muziek luisteren als de accu leeg is?
Ja. Je kunt nog steeds audio afspelen wanneer de oplaadbare accu leeg is en de hoofdtelefoon is uitgeschakeld. Gebruik gewoon de meegeleverde audiokabel.

Kan de hoofdtelefoon worden gebruikt om te gamen?
Nee, de meeste gameconsoles maken gebruik van andere Bluetooth®-protocollen dan de SoundLink® headphones. Over het algemeen is de vertraging audio/video groot en duidelijk te merken in games waar actie en audio gelijk horen te lopen. Spelers van algemene games met geluidseffecten zullen minder last ondervinden.

Heeft Bose ook around-ear draadloze hoofdtelefoons?
Ja. Bekijk de SoundLink® around-ear Bluetooth® headphones.

Kan ik de gesproken meldingen uitschakelen?
Ja. Houd de knoppen volume + en volume - 3 seconden tegelijkertijd ingedrukt wanneer de hoofdtelefoon is verbonden met een Bluetooth®-apparaat.

Kan ik de taal van de gesproken meldingen wijzigen?
Ja. Om de taal van gesproken meldingen te wijzigen en software-updates te ontvangen, ga je naar de downloadsite van de SoundLink® on-ear headphones.Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

1_Gewicht (KG)0.1000
1_KleurZwart
EAN17817652063
1_ManufacturerBose

+ Kenmerken