Bose Sport Earbuds

Smits Prijs


Normale prijs € 199,00 Speciale prijs € 159,00
Ophalen in winkel

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

Bose Sport Earbuds zijn speciaal ontwikkeld om je training een nieuwe dimensie te geven dankzij het levensechte geluid en de comfortabele, stabiele pasvorm. Door de technologie van Bose klinkt je muziek altijd helder en gebalanceerd, het maakt niet uit hoe hard je de muziek zet. Dankzij het slanke ontwerp zitten deze oordopjes dicht bij je oor. De oortips voelen nooit pijnlijk aan, hoe lang je ze ook draagt, en vallen zelfs bij intensieve en dynamische work-outs niet uit je oor. Maak je klaar om keer op keer je persoonlijke record te verbeteren.

Meer informatie

Verbeterde duurzaamheid

De Bose Sport Earbuds zijn ontworpen om vocht van bijvoorbeeld zweet en regen te weerstaan en ondergaan strenge kwaliteits- en duurzaamheidstests zodat ze – net als jij – in topvorm blijven. Ze hebben ook de IPX4-classificatie, wat betekent dat de elektronica in elk oordopje beschermd is tegen spatwater als je tijdens het hardlopen overvallen wordt door een regenbui.

Blijf praten. Blijf bewegen.

Als je wordt gebeld hoef je je work-out niet te onderbreken, maar tik gewoon twee keer tegen het rechteroordopje van Bose Sport Earbuds. Je kunt het ook ingedrukt houden om de oproep te weigeren. Als je de oproep beantwoordt, hoor je het gesprek duidelijk in beide oren. De beller hoort jou ook duidelijk dankzij de microfoonarray met beamforming die jouw stem scheidt van het omgevingsgeluid.

Functionaliteit binnen handbereik

In plaats van knoppen hebben de Bose Sport Earbuds een capacitieve touchinterface. Dat betekent dat het oppervlak van de oordopjes werkt als een touchpad. Tik twee keer op het rechteroordopje om muziek af te spelen of te pauzeren en oproepen te beantwoorden. Tik twee keer op het linkeroordopje om een zelfgekozen snelkeuzefunctie te activeren, zoals controle van het accuniveau (in te stellen met de Bose Music-app).

Geen kabels. Niets houdt je tegen.

Bose Sport Earbuds zijn volledig draadloze Bluetooth®-oordopjes en bieden daardoor volledige bewegingsvrijheid. Zolang je binnen 9 m van je apparaat blijft, hoor je alles wat je afspeelt. En je blijft verbonden dankzij de speciaal ontworpen antenne aan de buitenkant van elk oordopje.

Zij stoppen pas als jij dat doet

Bose Sport Earbuds hebben na volledig opladen een accuduur tot vijf uur. Je laadt ze op in het meegeleverde oplaaddoosje. Zolang het doosje niet leeg is, worden de oordopjes automatisch opgeladen. Als het doosje volledig opgeladen is, kun je de oordopjes nog twee keer volledig opladen voor tot 10 uur extra speeltijd. Als je accu onderweg leeg raakt, kun je met een snelle oplaadbeurt van een kwartiertje nog twee uur extra afspelen.

Instellingen, updates en meer.

Bose Sport Earbuds kunnen worden verbonden met de gratis Bose Music-app. Hiermee kun je je oordopjes een naam geven, de bediening naar wens instellen, het accuniveau controleren, Bluetooth-verbindingen beheren en meer. Daarnaast krijg je via de app alle software-updates met onze nieuwste functies. Download de app dus snel zodat je niks mist.

Specificaties

Algemene info

Merk Bose
Kleur Zwart
Standaard meegeleverd Beknopte handleiding, Ear Tips, Oplaad doosje, USB laadkabel
Garantie 2 jaar
EAN 17817798730

Hoofdtelefoon kenmerken

Soort In-Ear
Waterbestendig Ja
Accuduur (uur) 5
Draadloos Bluetooth
Ingebouwde Microfoon Ja
Ingebouwde Volumeregelaar Ja

Connectiviteit

Ingangen USB C
Uitgangen -
Draadloze Verbinding Bluetooth

Afmetingen en gewicht

Gewicht verpakking (KG) 0.5
Afmetingen (mm) 60 x 20 x 50
Afmeting verpakking (mm) 180 x 200 x 40