NAD T 777 V3

AV-receiver met de nieuwste technieken

Smits Prijs


Normale prijs € 2.799,00 Speciale prijs € 2.199,00
Ophalen in winkel

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

De NAD T 777 V3 AV-receiver zit vol met de nieuwste audio- en videotechnologieën, waaronder Dolby Atmos® surrounddecodering, DTS:X en 4K UltraHD video-doorvoer, zodat u kunt genieten van elk moment en detail van uw favoriete films, muziek en entertainment.

  • Geavanceerd kamercorrectie-systeem
  • Ingebouwde Dolby Atmos ondersteuning

Meer informatie

4K-chipsets

Met behulp van de nieuwste en meest geavanceerde 4K-chipsets kan de T 777 V3 standaarddefinitie- en high-definition-videobronnen, waaronder 4K Ultra HD, doorsturen met volledige compatibiliteit voor de nieuwste 4:4:4 Pure Colour 4K Ultra HD-specificatie. Het beschikt ook over volledige HDCP 2.2-compatibiliteit, zodat u kunt genieten van de hoogste kwaliteit 4K-video's met digitale auteursrechtbescherming.

Multi-room

De T 777 V3 beschikt over 80 watt per kanaal met zeven kanalen en vult de kamer met een rijke cinematografische surround. Met de ingebouwde BluOS maakt de T 777 V3 deel uit van het BluOS draadloze multi-room ecosysteem waarmee u hi-res audio, internetradio en populaire muziekstreamingdiensten naar uw ontvanger kunt streamen met de bediening van een smartphone, tablet of desktop.

Dolby Atmos

De T 777 V3 met Dolby Atmos® brengt u van een gewoon moment naar een buitengewone ervaring, met bewegend geluid dat uw kamer vult en overal om u heen stroomt. Er zijn vele mogelijkheden om de perfecte Dolby Atmos theater te creëren met behulp van de interne versterkers voor een 5.1.2 systeem, of het toevoegen van externe versterkers om een 7.1.4 speaker array te creëren. Ongeacht de opstelling creëert de T 777 V3 een fascinerende geluidslaag boven de luisteraars, met een precieze locatie van audio-objecten, en levert het de volledige opwinding en het realisme van Dolby Atmos soundtracks.

Aansluitingen

Met zes HDMI 2.0-ingangen en twee uitgangen, plus digitale coaxiale en optische in/uitgangen, biedt de T 777 V3 een breed scala van verbindingen-gewoonweg je favoriete bron aansluiten zoals een Blu-ray-speler of gameconsole, en druk op play. De T 777 V3 is gebouwd voor de hedendaagse custom integrators en smart homes en kan de kracht van BluOS en naadloos worden geïntegreerd in bestaande domoticasystemen van Control4, Crestron, URC en RTI. Andere aansluitingsopties zijn IP-controle, IR-uitgangen, programmeerbare 12V-triggers en RS-232-poort.

MDC-ready

Met de bekroonde Modular Design Construction van NAD kunt u op de hoogte blijven van de steeds veranderende wereld van audio/video. Met de nieuwe VM 300 Video- en AM 230 Audio MDC-modules die in de T 777 V3 zijn ingebouwd, staan al uw nieuw ondersteunde surroundgeluidsformaten en videotechnologieën op eenvoudig te verwijderen insteekkaarten, zodat u kunt upgraden naar toekomstige audio-/videoformaten zonder dat u de hele AV-receiver hoeft te vervangen. Sluit gewoon een nieuwe kaart aan en u bent klaar voor de toekomst, wat er ook gebeurt.

Specificaties

Algemene info

Merk NAD
Kleur Graphite
Standaard meegeleverd Afstandsbediening, Batterijen, Beknopte handleiding, Kalibratiemicrofoon, Stroomkabel
Garantie 5 jaar
EAN 5703120271651

Versterker kenmerken

Versterker Resolutie 4K
Versterker Kanalen 7.1
Versterker Functies DAC functie, NAD MDC Modules, Speaker A/B
Versterker Kalibratie Dirac Live
Versterker Minimale speaker impedantie (Ω) 8 Ohm
Versterker Maximale speaker impedantie (Ω) 4 Ohm
Versterker Vermogen (8 ohm) per kanaal 160W
Versterker Vermogen (4 ohm) per kanaal 260W
Versterker Klasse A/B
Versterker Multiroom Ja
Bediening met App Ja

Aansluitingen

Ingangen Coaxiaal digitaal, HDMI 2.0, NAD MDC Modules, Netwerk aansluiting, Optisch, RCA, RS232, Trigger, USB 2.0
Uitgangen 6.3mm, Hoofdtelefoon, Pre-out, RCA, Subwoofer uitgang, Trigger
Draadloze Verbinding Bluetooth, Multiroom, Tidal Connect, Wifi
Ondersteunde Audio-formaten Dolby Atmos, Dolby Digital, DTS, MQA
Streaming services Deezer, Qobuz, Roon, Spotify Connect, Tidal, TuneIn
Radio Ontvangst Internetradio
Display Ja

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (mm) 435 x 172 x 425
Afmeting verpakking (mm) 455 x 192 x 445
Gewicht verpakking (KG) 25,5