THIN 245 Wit TURN&TILT

Sale

Vogels
THIN 245 Wit TURN&TILT

  • Speciaal voor ultraplatte TV's Minimale afstand tot muur
  • Rechte montage gegarandeerd dankzij de handige niveau-afstelling
  • Alle montagematerialen voor de TV inbegrepen: M4, M5, M6 en M8 bouten
  • Alle wandmontagematerialen met inbegrip van: schroeven en fischer pluggen
  • Eenvoudige installatie: boormal inbegrepen
  • Monteer uw TV met (VESA) montagegaten tot en met 400 x 400 mm

Productbeschrijving

Details

Ervaar de beste kijkervaring vanuit elk punt in de woonruimte met de draaibare TV-wandbeugel THIN 225 UltraThin voor LED-/LCD- en plasma-TV’s. Gebruik de THIN 225 in uw slaapkamer, woonkamer, kinderkamer of keuken voor ultieme flexibiliteit tijdens het TV kijken.

Met deze draaibare televisiebeugels draait u uw TV probleemloos tot 120 graden (60 graden naar links en 60 graden naar rechts) en kunt u het scherm bovendien tot 20 graden naar voren kantelen voor optimaal kijkplezier voor iedereen. Kijk 's ochtends het nieuws of 's middags naar een kookprogramma door uw LED-/LCD- en plasma-TV te zodanig te draaien dat u altijd het beste zicht hebt. Kijk naar een wedstrijd terwijl u de administratie bijwerkt of geniet samen met vrienden van een film door uw flatscreen naar de ideale stand te draaien.

Met slechts 3,5 cm tussen de TV en de muur is deze TV-wandbeugel praktisch onzichtbaar. De THIN 225 TV-wandsteun is bovendien heel makkelijk te monteren dankzij de eenvoudige niveau-afstelling en het bijgeleverde boorsjabloon. Geschikt voor schermformaten van 26 t/m 55 inch (66 t/m 140 cm), met een maximale schermdikte van 5 cm.

Hang uw TV waar u maar wilt en geniet overal van een fantastisch zicht met de draaibare TV-muurbeugel THIN 225 van Vogel's.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

KleurWit
EAN8712285322983

+ Kenmerken