THIN 305 FLAT 40"-65"

Sale

Vogels
THIN 305 FLAT 40"-65"

  • Speciaal voor ultraplatte TV's
  • Minimale afstand tot muur Vooral gebruikt voor woonkamer, thuisbioscoop en slaapkamer
  • Alle montagematerialen voor de TV inbegrepen: M4, M5, M6 en M8 bouten
  • Alle wandmontagematerialen met inbegrip van: schroeven en fischer pluggen
  • Monteer uw TV met (VESA) montagegaten tot en met 600 x 400 mm

Productbeschrijving

Details

Met de THIN 305 UltraThin TV-muurbeugel lijkt uw LED-/LCD- en plasma-TV net een schilderij. Deze platte TV-wandsteunen zijn namelijk speciaal ontworpen om uw TV vlak tegen de muur te monteren in uw woonkamer, thuisbioscoop of slaapkamer, zodat ze praktisch onzichtbaar zijn.

Deze TV-wandbeugels laten slechts 1,5 cm ruimte over tussen de TV en de muur. Maak uw woonkamer of thuisbioscoop extra stijlvol met een platte televisiebeugel voor uw TV. Deze televisiebeugels voor flatscreens geven uw slaapkamer, keuken of speelkamer net dat beetje extra luxe dat iedereen zo graag in huis wil.

De TV-wandbeugels zijn handig ontworpen om toch makkelijk bij de kabels achter in de TV te komen en makkelijk te monteren dankzij de duidelijke installatiehandleiding. Vergeet ook al dat lastige passen en meten: met de ingebouwde waterpas hangt u uw LED-/LCD- en plasma-TV altijd precies recht. De THIN 305 is geschikt voor schermformaten van 40 t/m 65 inch (102 t/m165 cm). Tover uw TV om in een modern kunstwerk met een platte TV-wandsteun van Vogel's.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

KleurNee
EAN8712285317460

+ Kenmerken