Godox TT685 Sony

Smits Prijs


€ 199,00
Ophalen in winkel

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

  • Krachtige reportageflitser met kantel- en roteerbare kop
  • Richtgetal van 60
  • Oplaadtijd tussen 0.1-2.6 seconden
  • Master- en slave-ontvanger via 2.4Ghz
  • High Speed Synchronisatie met 1/8000s
  • Instelbaar vermogen van vol tot 1/128e
  • Ondersteuning voor TTL, E-TTL en E-TTL II

Meer informatie

De Godox Speedlite TT685 is een krachtige reportageflitser met een roteerbare flitskop, een groot LCD-display en vele functies waarmee u uw creativiteit volledig kunt benutten.


De flitser heeft een groot maximaal bereik dankzij het richtgetal van 60, waardoor u zonder problemen een model of onderwerp op meters afstand kunt belichten met snelle oplaadtijden die variëren van 0.1 tot 2.6 seconden.


De flitskop heeft een zoombereik van 20 tot 200mm dat handmatig is in te stellen, maar ook automatisch door de flitser zelf bepaald kan worden wanneer u in- of uitzoomt met uw objectief.

Dankzij de ingebouwde master- en slave-ontvanger kunt u de flitser gemakkelijk met de camera laten communiceren en daarnaast is de TT685 ook uitgerust met een groothoekdiffuser, uittrekbare reflector en ondersteuning voor zeer snelle sluiterijden tot 1/8000s.

De kantel- en roteerbare flitskop heeft een instelbaar vermogen van vol tot 1/128e en de flitsbelichtingscompensatie is in te stellen in 1/3 stappen over drie stops.


Op het grote LCD-display kunt u alle benodigde informatie aflezen, ook in het donker dankzij de achtergrondverlichting.

Verder is de TT685 voorzien van een aansluiting voor externe voeding, een 3.5mm synchronisatiepoort en een USB-poort om de firmware te upgraden.

Specificaties

Algemene info

Merk Godox
EAN 6952344210291