WALL 1125 (s) Tilt&Turn

Sale

Vogels
WALL 1125 (s) Tilt&Turn

 

  • Alle montagematerialen voor de TV inbegrepen: M4, M6 en M8 bouten
  • Alle wandmontagematerialen met inbegrip van: schroeven en fischer pluggen
  • Monteer uw TV met (VESA) montagegaten tot en met 200 x 200 mm
  • Ervaar het beste zicht, waar ook in uw kamer Eenvoudige geleiding van uw kabels

Productbeschrijving

Details

Draai uw flatscreen zodanig dat u overal in de kamer het beste zicht hebt, met de WALL 1125 wandsteun voor LED-/LCD- en plasmaschermen. Ideaal om uw flatscreen in uw slaapkamer, keuken, kantoorruimte of kinderkamer te monteren.

Met deze wandsteun kunt u uw TV tot en met 120 graden draaien (60 graden naar links en 60 graden naar rechts) en 10 graden naar voren en achteren kantelen zodat u altijd een perfect zicht hebt. Deze steun behoort tot de Vogel's TURN producten.

Nu kunt u een LED-/LCD- of plasma-TV overal in uw slaapkamer monteren en toch een geweldig zicht hebben. Fantastisch idee voor in de keuken waar iedereen zich lijkt te verzamelen.

Nu kunt u een flatscreen zelfs in de drukste kinderkamer monteren. Of u gebruikt deze flexibele wandsteun voor LED-/LCD- en plasmaschermen om uw flatscreen in een kantoorruimte te installeren. Of u nu de administratie bijwerkt of aan het trainen bent, u kunt gewoon naar uw favoriete programma kijken.

Draai het scherm naar rechts en links en kantel hem naar voren en achteren, zodat u altijd een perfect zicht hebt. De kabels bewegen perfect mee, om schade te voorkomen.

Deze wandsteun is verkrijgbaar in zwart en zilver en is geschikt voor schermformaten van 19 tot en met 37 inch (48 tot en met 94 cm). Kan wel 15 kg dragen.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

KleurNee
EAN8712285320507

+ Kenmerken