Dali Callisto 2C Set

Zeer goed klinkende actieve speaker met Bluesound

Smits Prijs


Levertijd opvragen


Regular Price € 2.999,00 Special Price € 1.699,00

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

De Callisto luidsprekers van DALI hebben een flinke upgrade gehad. De vernieuwde uitvoering wordt geleverd in de nieuwe kleur Tobacco Oak en de reeds bestaande witte en zwarte uitvoering zijn gemaakt van een vernieuwd vinyl dat van een betere kwaliteit is vervaardigd. Daarnaast is misschien het meest opvallend de nieuwe grilles die bij de speakers worden geleverd. Deze zijn nu in lijn met de look van de nieuwe Oberon en Opticon lijn. Hierdoor zijn deze speakers prima te combineren. Allerbelangrijkste is dat de speakers akoustisch opnieuw zijn afgestemd naar nieuwe inzichten van de nieuwe actieve Oberon en Rubicon lijnen. Hierdoor zijn de speakers nog beter gaan klinken. 

  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Rijk geluid voor speaker van dit formaat
  • Bluesound hub standaard meegeleverd

Meer informatie

Actief vs passief

Actieve luidsprekers hebben ten opzichte van een passieve luidspreker een ingebouwde versterker. Het grote voordeel hiervan is dat de versterker die er in zit perfect afgesteld is op de speaker die de versterker moet aansturen. Daarnaast is er één groot ander voordeel en dat is dat er geen kabels en draden naar een versterker toe hoeven. Een actieve speaker zoals deze hoeft namelijk alleen stroom te hebben. 

Callisto C

De Callisto C speakerlijn van DALI is de eerste actieve lijn van de Deense fabrikant. De Callisto speakers van DALI zijn er in twee varianten. De boekenplank uitvoering Callisto 2C of de vloerstaande Callisto 6C. Om één of meerdere van deze sets aan te sturen heb je een Hub nodig van DALI, de Sound Hub of Sound Hub compact. Deze hubs zorgen ervoor dat de speakers verbonden kunnen worden met bijvoorbeeld een telefoon, tablet, computer of misschien zelfs een platenspeler. De Callisto speakers zijn nu te verkrijgen in drie kleurafwerkingen; Shadow Black, Mountain grey of Tobaco Oak. Naast de vernieuwde kleuren zijn de Callisto’s ook voorzien van een verbeterde bouwkwaliteit en is de geluidskwaliteit verbeterd op basis van aanpassingen in de nieuwe Oberon C en Rubicon C speakers. 

Specificaties

Algemene info

Merk Dali
Kleur Mountain white
Garantie 5 jaar
EAN 5703120112749

Actieve luidspreker kenmerken

Luidspreker soort Boekenplank
Luidspreker Type 2-weg
Frequentiebereik (Hz) 47 - 30.000 Hz
Bassreflex Achterzijde

Connectiviteit

Ingangen RCA, Service
Draadloze Verbinding Airplay 2, Bluetooth APT-X, Multiroom, Tidal Connect, Wifi
Multiroom platform Bluesound
Spraakassistent Alexa, Google assistent
Ondersteunde Audio-formaten MQA
Streaming services Amazon-Alexa, Amazon-Music, Deezer, HDTracks, HighResAudio, Juke, Microsoft Groove (OneDrive), Napster, Qobuz, Roon, Spotify Connect, Tidal, TuneIn, WiMP
Radio Ontvangst Internetradio

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (mm) 32 x 46 x 39