Orchestra

Nieuw

Sonoro
Orchestra

Een compacte speaker die eenvoudig te plaatsen in een kamer. Door zijn meegeleverde schuimstop kan je hem ook makkelijk in een boekenkast plaatsen. Het is de perfecte aanvulling op een Sonoro Maestro All-in-one Hifi receiver, maar hij is uiteraard ook goed te combineren met een versterker naar keus. 

Productbeschrijving

Details

De Sonoro Orchestra is een waar hoogstandje van Sonoro. Er is hard gewerkt om een speaker te onwikkellen die niet alleen mooi past bij de Sonoro Maestro versterker, maar ook nog eens bijzonder goed klinkt. Door het gebruik van een AMT (Air Motion Transformer) tweeter levert de speaker een mooi frequentiebereik met weinig tot geen vervorming, ook op hogere volumes. Ook de drivers die het laag verzorgen zijn van een goede bouwkwaliteit. Deze speakers hebben een doorsnee van 15cm en zijn gemaakt van PE-gecoat papiermembraan. De speakers zijn ook goed dichter bij een wand te plaatsen. Met de meegeleverde schuimstop kun je de basrerflexpoort afsluiten en ervoor zorgen dat de speaker niet brommerig en wollig gaat klinken. Met een kasthoogte van 37cm is hij ook goed in een boekenkast te plaatsen. 

De speaker is verkrijgbaar in een hoogglans zwarte of witte uitvoering en matcht perfect bij een Sonoro Maestro SO-1000. De frontjes van de speakers zijn afneembaar en worden met magneten bevestigd aan de behuizing.

Extra informatie

Extra informatie

- Algemeen

1_Gewicht (KG)20.0000

+ Audio eigenschappen

+ Algemene specificaties