Primare R35

Phono voorversterker

Smits Prijs


€ 1.499,00
Ophalen in winkel

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

De R35 is Primare's meest geavanceerde en capabele MM/MC phono-voorversterker, die de ideale interface biedt tussen de low-level output van een bewegende magneet of bewegende spoel phono-cartridge en de line-level-ingangen van uw hifi-systeem, ofwel RCA of XLR.

  • Fijne en overzichtelijke bediening
  • Detailrijk en muzikaal geluid

Meer informatie

Technologie

De R35 MM/MC phono-voorversterker is ontworpen om met eerlijke trouw het delicate signaal van zelfs de laagste output phono-cartridge te versterken.

Het ontwerp is zorgvuldig ontworpen zodat alle componenten goed samenwerken, inclusief een volledig geïsoleerde voeding, waardoor de zeer gevoelige signaalcomponenten kunnen functioneren in een ruisvrije omgeving voor superieure prestaties, wat resulteert in een schoner geluid en meer natuurgetrouwheid.

De R35 beschikt over instelbare versterking om het signaal van vrijwel elke phono-cartridge met bewegende magneet of bewegende spoel te versterken, en een zeer breed scala aan ingangsaanpassingen voor een ideale afstemming van cartridges en systemen.

De look en feel van Scandinavië

Primare is van mening dat elk aspect van hen producten - de manier waarop ze eruit zien, het bevredigende gevoel van de bedieningselementen - bijdraagt ​​aan de algehele ervaring van het leven met Primare. Het resultaat is dat Primare-producten de kenmerken van Scandinavisch design uitstralen: eenvoudige, elegante ontwerpen, met toegankelijke en gemakkelijk te begrijpen functionaliteit.

Een voorbeeld hiervan is primare's kenmerkende bedieningsknop, die in de hele branche bekend is vanwege zowel het uiterlijk als hoe deze in de hand ligt als een ingang wordt geselecteerd of het volume wordt aangepast. - of zoals ze zeggen, niet te veel, niet te weinig, alles in balans, proportie en harmonie.

Specificaties

Algemeen

Merk Primare
Kleur Zwart
Standaard meegeleverd Beknopte handleiding, Stroomkabel
Garantie 2 jaar
EAN 7350104710194

Phono voorversterker kenmerken

Phono Ingang Phono MC/MM

Afmetingen en gewicht

Gewicht verpakking (KG) 12
Afmetingen (mm) 430 x 92 x 384
Afmeting verpakking (mm) 480 x 172 x 434