Geneva Cinema+

Compacte hoogwaardige stereo oplossing voor de TV

Smits Prijs


Regular Price € 399,00 Special Price € 299,00
Ophalen in winkel Binnen 1-2 werkdagen geleverd

Keuzehulp

Twijfel je of dit product de juiste keuze is? Laat je adviseren door één van onze experts.

Keuzehulp


Productbeschrijving

Geluid is net zo belangrijk als beeld bij het tv kijken. De Geneva Cinema + is een echt hifi-audiosysteem dat uw tv-ervaring naar een hoger niveau tilt met een krachtig geluid dat kan worden geïntegreerd op een optionele vloer- of tafelstandaard.

  • Compact met groots geluid
  • Lage tonen die de hele kamer vullen
  • Eenvoudige Installatie
  • Optionele Floor- of Tablestand
  • Geen ingebouwde streaming
  • Aleen in het zwart

Meer informatie

Klasse-instelling geluid.

De Cinema + levert niets minder dan krachtig geluid - allemaal vanuit een klein profiel. De naar achteren gerichte subwoofer vult elke kamer met ongelooflijke bassen waardoor elke film aanvoelt als een levensechte gebeurtenis. De twee breedbandluidsprekers aan de voorkant zorgen voor kristalheldere details, of je nu naar een talkshow of een voetbalwedstrijd kijkt.

Een gewaagde uitspraak

Onze missie in Genève is altijd geweest om eenvoud toe te voegen aan geavanceerde elektronische producten. De Geneva Cinema + is niet anders. We wilden de meest elegante tv-standaard ter wereld ontwerpen met een geïntegreerd geluidssysteem: strak, tijdloos en geschikt voor elk modern interieur. Kies tussen de wandmontage-unit of kies voor de tafel- of vloerstandaard om de look af te maken.

Muziek / Stem / Neutraal / Film

Met een druk op de knop kunt u de akoestiek van de Geneva Cinema + aanpassen aan wat u kijkt. Het volume van de subwoofer is in alle geluidsmodi regelbaar.

Eenvoudig op te zetten

De Geneva Cinema + is ongelooflijk eenvoudig op te zetten. Gewoon de beugels op uw tv schroeven, alles aansluiten, aansluiten en klaar. Met de Geneva Cinema + kunt u optische aansluitingen, ARC-aansluitingen of RCA gebruiken, evenals Line-IN, zodat u extra bronnen zoals cd-spelers, tuners en vinylspelers kunt integreren.

Met de meegeleverde afstandsbediening heb je alles onder controle

Met de Geneva Cinema + kunt u optische aansluitingen, ARC-aansluitingen of RCA gebruiken, evenals Line-IN, zodat u extra bronnen zoals cd-spelers, tuners en vinylspelers kunt integreren. Met de meegeleverde afstandsbediening heb je alles onder controle.

Specificaties

Algemeen

Merk Geneva
Ingangen 3.5mm, ARC, HDMI 2.0, Optisch, RCA
Uitgangen ARC
Draadloze Verbinding Bluetooth APT-X
Garantie 2 jaar
Energielabel -
Kleur Zwart
EAN 0694026812589

Soundbar kenmerken

Muurbeugel bijgeleverd Ja
Luidspreker Type 2-weg

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (mm) 90 x 315 x 550
Afmeting verpakking (mm) 110 x 330 x 570