Pasfotos maken bij Smits

Bij Smits Arnhem kunt u pasfoto's laten maken voor officiele documenten. Onze pasfoto service maakt foto's voor officiële documenten voor diverse landen. Pasfoto's voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs en andere identiteitsdocumenten. 

Officiele pasfoto

Alle pasfoto's voor officiële documenten moeten aan speciale eisen voldoen voor bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs. Wij zorgen ervoor dat uw pasfoto voldoet aan deze eisen, zit er onverhoopt toch een fout in dan kunt u terugkomen en maken we kosteloos een nieuwe pasfoto.

internationale documenten

Ook voor internationale documenten kunnen wij foto's maken. We heb de mogelijkheid om voor een groot aantal landen een digitaal of geprint foto's aan te leveren. 

Kleine kinderen

Wij maken alleen foto's van jonge kinderen die zelfstandig kunnen zitten. Helaas is het niet mogelijk om pasfoto's te maken van hele jonge kinderen en babies. Doordat wij met een systeem met flitsers werken valt er een schaduw over de foto als er iemand naast zit om het kind te ondersteunen en worden deze foto's door de gemeente afgekeurd.

In dit soort gevallen verwijzen wij u graag door naar een professionele vakfotograaf zoals Kees Rutgers aan de Hommelseweg.

 

Eisen aan de pasfoto voor paspoort of ID-kaart | Paspoort en  identiteitskaart | Rijksoverheid.nl