400 m2 Showroom

Op een beeldscherm komt vaak niet helemaal over wat u van een product mag verwachten. Wij snappen heel goed dat u een apparaat eerst eens aan de tand wilt voelen voordat u het koopt. Daarom hebben wij een showroom van 400 m2 ingericht, die ieder jaar vernieuwd wordt en aangevuld met de nieuwste producten en snufjes. Bijna alle producten staan klaar om bekeken of gedemonstreerd te worden. Is dit niet het geval, dan pakken we het graag voor u uit of maken we een afspraak.

Een luisterafspraak aanvragen kunt u evenuteel doen door hier te klikken en het formulier in te vullen.

Service

Bij Smits staat personeel met kennis en daar zijn we heel erg blij mee. Veel van onze collega’s werken hier al 20 jaar en dit is een bron aan kennis. Zij hebben op (bijna) al uw vragen antwoord.

Altijd de beste prijs

Bij Smits staan we garant voor een goede prijs. Iedere dag zijn wij druk bezig om ervoor te zorgen dat er mooie aanbiedingen klaar staan en wij onze producten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Ziet u bij ons een prijs die niet scherp genoeg is of ben u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, laat het ons dan weten. We nemen graag de tijd om een persoonlijke aanbieding te doen en ons assortiment voor scherpe “Smits prijzen” te leveren.

7 dagen per week

Onze winkel is tegenwoordig 7 dagen per week geopend. Wij snappen dat u in het weekend net wat meer tijd heeft om eens rustig te komen kijken. Daarom zorgen wij ervoor dat er 7 dagen per week specialisten in de winkel aanwezig zijn om u te woord te staan.